Gery Greyhound

Közkívánatra: letölthető "A mi éveink" - Torrent linkek

2010. március 13. - Gery.Greyhound

(most még egy pár napig el fog tartani a miéveink-őrület a blogon, remélem nem gond) :)

Többen is kértétek, hogy tegyünk közzé letölthető verziót a filmből, hogy azoknak is meg tudjátok mutatni akik nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel. Mi maximálisan támogatjuk hogy ilyen módon is terjesszétek művünket, úgyhogy itt vannak torrent linkek.

Aki a dolog jogszerűsége miatt aggódik: ne tegye, maga a torrent teljesen legális, eredetileg épp nagyméretű, jogtiszta állományok (például ingyenes Linux-disztribúciók) hatékony terjesztésére találták ki azok, akik - hozzánk hasonlóan - az általuk készített anyagok nonprofit mivolta miatt nem tudnak megfizetni egy saját, nagy adatforgalommal elbíró szervert.

Az más kérdés hogy vannak, akik illegális célokra - filmek, zenék és játékok - megosztására használják a torrentet, de a konyhakést sem ítéljük el csak azért, mert embert is lehet vele ölni :)

Ha még nem torrenteztél, ajánlom figyelmedbe az Opera böngészőt, amely segítségével egy kattintással letöltheted a filmet az alábbi linkekre kattintva. Egyelőre a legjobb minőségű (HD 720p) érhető el ily módon, a többi hamarosan...

H.264 HD | DVD ISO | Windows Media

Ha letöltötted a filmet, kérlek, ha teheted, hagyd bent a megosztásodban, ezzel te is hozzájárulsz ahhoz, hogy az utánad következő letöltők is minél gyorsabban hozzájuthassanak A mi éveinkhez.

...én magam is seedelem nektek, ahogy a csövön kifér :)

Az egyes verziók leírása:

 

H.264 HD 1280*720 - ajánlott (az elérhető legjobb minőség, számítógépen például VLC Media Playerrel, vagy arra alkalmas set-top box segítségével játszható le)

DVD - 720*576 (az ISO fájlt kedvenc DVD író programoddal - pl Nero - írhatod lemezre, így bármely asztali DVD-lejátszón lejátszható lesz. Ha még nem csináltál ilyet, itt egy egyszerűen használható, ingyenes célszoftver: telepítés után az "open" gombra kattintva nyisd meg a letöltött ISO fájlt, helyezd be a lemezt, a "burn speed"-et vedd le az elérhető maximum felére - régebbi DVD lejátszók nem szeretik a túl gyorsan írt lemezt - majd kattints a burn gombra)

Megjegyzés: technikai okok miatt a DVD verzión fekete keretbe van foglalva a film. Erre azért volt szükség, mert régebbi TV készülékeken kilógnának egyes képi elemek a látható képernyőterületről, és több helyen olvashatatlanná válna a szöveg is emiatt. Ezt a verziót tényleg csak számítógéppel és internethozzáféréssel nem rendelkező nézőknek javasoljuk, amolyan pótmegoldásként.

Windows Media - 640*360 (csökkentett minőségű verzió, csak lassú kapcsolat - például mobilinternet - és/vagy a HD verziót lejátszani nem képes régebbi, gyengébb teljesítményű számítógép használata esetén javasolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr521833918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picsasereghajtó 2010.03.13. 18:27:04

Minimum 10 millát fizetett a ORBÁN ezért a filmért, kommentelte itt valaki tegnap, oszt' nincs 20 rugótok webhostingra? Hol a LÉ? Elsikkasztottátok mi, már Ciprusra adóztok belőle, vagy oda se, korrupt banda :))

(letöltöttem én is, és próbálok hozzájárulni a projekt sikeréhez azzal hogy seed szerverről osztom vissza 100 megabiten)

WonderCsabo 2010.03.13. 20:30:26

A videó nagyon profi!!! Köszi szépen a sok munkaórát, amit erre áldoztatok.

Én is seedelem, bár nem 100, hanem csak 3 MBps-el... :) És már elég sok helyre szétküldtem a linket.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.03.13. 20:59:21

@Sün! balázs: @WonderCsabo: Köszi mindenkinek a seedet, durva hogy 400-an töltik lefele egyszerre... Nem csoda, hogy elhasalt a greyhound.hu néhány órával azután, hogy felkerült rá a film.

stringZ 2010.03.15. 09:53:28

Baromi jó lett, gratulálok!
Néhány kérdés:

Gondolom AfterFX-szel készült. Melyik verzió? Használtál külső pluginokat hozzá?

Miért INTERSPAR van az importcuccokkal megtömött bevásárlókocsin, amikor a SPAR Magyarország Kft. szinte az egyetlen külföldi tulajdonú hipermarket-vállalkozás, amely igazán helyet biztosít a magyar termékeknek? Miért nem TESCO vagy AUCHAN?

Ez Fidesz kampányfilmnek készült? ("Itt az idő" szlogen a végén)

Miért nem magyar villogó gépi szövegek vannak a Google Earthös résznél? (talán felemelőbb érzés lenne)

Köszi
stringZ

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2010.03.15. 14:32:44

nekem csak connecting... pedig ha lejon, egy gigaval fog menni a seed. :-)

^Clown (törölt) · http://logout.hu/blog/clown_2/index.html 2010.03.15. 14:34:11

Letöltöttem, most seedelem vissza, ahogy a csövön kifér :)

Full HD verzió nem lesz? :D

Ansys 2010.03.16. 09:55:15

Nem túl korrekt a válasz az Oszkó megjegyzéseire, szerintem mindenki (nagytöbbség) tudja, mi a különbség a sázalék és százalékpont között, és ezt a szálat feszegetni egy egész bekezdésen át nem komoly vitához méltó. Szóval ha nem indulatból jött volna a válasz, nem vesztetted volna el a hiteled a szememben. Még egyszer mondom, komolytalan, provokatív írás, persze gondolom semmi kedved nem volt érdemben reagálni, jogod van hozzá. Amúgy a lényeggel egyetértek, az értékelés semmit sem ér számok nélkül, és e tekintetben cudarul állunk..

Perii 2010.03.16. 19:10:58

Figyi tudna valaki kicsikét segiteni?? Sztem én vagyok a marha béna hozzá de egyszerüen nem jövök rá hogy honnan tudom letölteni... Szóval ha lehetne tudnátok segiteni vagy akár a torrentfájlt a peri94@citromail.hu e-mail cimre elküldeni?Elöre is köszi!

Perii 2010.03.16. 19:14:29

:D óó rájöttem:D azé köszi:D Am nagyon király:D
süti beállítások módosítása