Gery Greyhound

Kampánycsend indul...

2010. április 09. - Gery.Greyhound

...de csak egy perc múlva. Ennyi idő még pont elég arra, hogy kitegyek egy ilyen videót. :)

Egy perc múlva kampánycsend-sértőnek fog minősülni a blogom... de sajnos én már arról nem tehetek, hogy éjfélt ütött az óra. Perelje be az OVB az időszámítást :)

A törvény csak arra tér ki, hogy újságban, rádióban, tévében, és az interneten nem jelenhet meg politikai jellegű tartalom a kampánycsend ideje alatt - ez az anyag pedig nem is akkor jelent meg. Más dolog, hogy a kampánycsend idején is látható, de most akkor gyaluljam le az internetről a Best of Gyurcsány 1-ig visszamenőleg az összes általam készített politikai tartalmat? Nem is él már az az e-mail amivel a Videára regisztráltam anno, be se tudok lépni :)

Az meg szintén nem szerepel a törvényben, hogy az állampolgárok egymás között nem beszélgethetnek politikáról, vagy az elmúlt 8 év gazdasági mutatóiról például egy kocsmában, vagy épp telefonon - illetve a telefon modernebb alternatívái segítségével. Így ha a videó vagy a blogbejegyzés linkjét Facebookon vagy Skype-on keresztül elküldöd egy ismerősödnek aki esetleg még nem látta, abban semmiféle kivetnivaló nincs. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr921903990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WonderCsabo 2010.04.10. 00:39:43

Nem kell legyalulnod. Az emeregy kossuthon az ovbs csávó azt mondta, hogy a régi tartalom természetesen látszódhat, cask új nem kerülhet fel a kampánycsend alatt.

Lone Wolf 2010.04.10. 03:59:45

Ejj ejjj! Valaki vágja már le ezt a kampánycsendsertést. :)

Lone Wolf 2010.04.10. 15:31:33

Gondolkodtam róla hogy megcsinálom, de val, színűleg lusta lettem volna rá. ;)

AKI 2010.04.21. 18:23:01

üdvözlet Szlovákiából!
hogy csináltad hogy az OF 2 intróját használtad fel? :O

gastro, missing in action 2011.12.17. 11:33:35

Jó lenne aktualizálni a videódat! azt hiszem sokkal sötétebb képet festhetnél most! ugyehogy ugye? dilettáns bandát reklámoztál, amikor a Fideszre tettél...
süti beállítások módosítása