Gery Greyhound

Kinyílott a bicska: megírom

2014. január 06. - Gery.Greyhound

A mai nap, és egyben a 2014-es év eddigi legerősebb híre az Orbán-Kerényi-féle agyrém propagandaújság szellemi templom (sic!) azaz a Magyar Krónika indulása.

A hírt olvasva egyből arra gondoltam, hogy kimeríthetetlen poénforrás lenne egy alternatív Magyar Krónika létrehozása: szinte semmibe se kerül lefoglalni a magyarkronika.hu domaint, aztán kezdődhet a móka. Már írom is be kedvenc domain- és tárhelyszolgáltatóm oldalán a címet, hogy mindenkit megelőzve lecsaphassak a nagy lehetőségre, de hoppá...

140106_kronika.JPG

Francba, no... De hát biztos ülnek az MKKP-nél vagy valahol nálam ügyesebb és gyorsabb emberkék, akiknek velem együtt jutott az eszébe pontosan ugyanez. Azért lássuk csak, ki a szerencsés, és mire számíthatunk: irány a domain.hu részletes keresője.

140106_kronika2.JPG

Kicsit meglepődtem, hogy egy szlovák cég a nyertes, Hódmezővásárhelyről... Valamelyest megnyugtat, hogy a regisztráció immár 3 éve történt, így mégsem az orrom elől vitték el, de ez így egy kicsit gyanússá vált. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az első, ami eszembe jut mostanában Hódmezővásárhelyről, az a Lézerjani, Szlovákiáról pedig a kristálycukor, áfacsalás, és offshore kifejezések. Nem sok jót sejtet, ha a kettőt együtt látom, így hát gyors nyomozásba kezdtem.

Nem is kellett sokáig túrnom az internetet: a Google első találatai között találtam ezt a HVG cikket, mely gyakorlatilag minden előzetes aggodalmamat megerősítette: a szálak valóban Lázárék offshore-birodalmához vezetnek. Erről a bizonyos szlovák cégről legutóbb akkor hallhattunk, amikor a hódmezővásárhelyi önkormányzat botrányos módon iskolaépületet adott el internetes bannerekért, majd kicsit később az online kaszinók államosításában meghódításában látták meg a kiaknázatlan piaci rést. Úgy látszik, a szerencsejáték-biznisz sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így most a lappiacon próbálkoznak - természetesen közpénzből, mindezt a kulturális innováció (sic!) jegyében.

Azt mondtam már, hogy a kurva anyátok?

* * * J Ö N ! ! ! * * * J Ö N ! ! ! * * *

Itt az idő értékelni az elmúlt évek kormányzását. Itt az idő szembenézni a hazugságokkal, számonkérni az ígéreteket, leleplezni a disznóságokat, felelősségre vonni a bűnösöket.

Itt az idő, hogy a mi éveink animátora és a Best of Gyurcsány sorozat szerkesztője, Tomanovics Gergely (Gery Greyhound) visszatérjen, és elhozza a valódi elszámoltatást: 2013. nyár helyett 2013 november helyett most már megvárom a kampányhajrát: 2014. március

Lájk: facebook.com/greyhoundvideo

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr755739748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása