Gery Greyhound

Kukába az iPhone-t :)

2009. február 19. - Gery.Greyhound

Na, valahogy így képzelem el egy 2009-ben gyártott mobiltelefon kezelőfelületét. Elvileg idén március végén jelenik meg az SPB Mobile Shell nevű Windows Mobile GUI-tuning alkalmazás legújabb, 3-as verziója, amely már különféle háromdimenziós trükköket, Facebook-integrációt és gördülékeny működést ígér - és a barcelonai Mobile World Congress bemutatón készült videó alapján nem csak ígéri, hanem kiválóan teljesíti is a dolgát. És ismerve az SPB alkalmazásait (elégedett felhasználója vagyok a Mobile Shell 2-es verziójának) gondolom ez is maximálisan testreszabható lesz, húszmillió letölthető témával, változtatható méretű és elrendezésű ikonokkal.

Ezért (is) szeretem a Windows Mobile-t: alapból is viszonylag testreszabható, de 3rd party cuccokkal méginkább. Nem pedig a dögunalmas, fekete alapon 12 egyforma méretű ikonos Apple-dizájn.


 

Itt egy hivatalos bemutató videó, hang sajnos nincs, de legalább jó minőségű:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr75952487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása