Gery Greyhound

Internet Explorer: anyád!

2009. március 28. - Gery.Greyhound

Ha már sikerült nagyjából átszabni a blog kinézetét (ez még nem a végleges dizájn, de már sokkal inkább elégedett vagyok vele mint a default skinnel), gondoltam ránézek, miként muzsikál a csodálatos, új 8-as Explorerben: hát nem tudtam meg. Ugyan bizonyítékom van arról, hogy feltettem a nyolcast, most mégis a hatos indult el ugyanarra az ikonra kattintva mint a múltkor, és úgy, hogy a tesztelés után hozzá sem nyúltam, nem telepítettem semmiféle Windows-frissítést, és rendszervisszaállítást sem eszközöltem... Ezt valaki meg tudja magyarázni? Meglátta a böngésző-arzenálomat (Firefox a default, de fent van a Chrome, Safari és Opera is) elszégyellte magát, és szépen csendben világgá ment, itt hagyva rám ezt a szar 6-ost? Hát nem fogok könnyeket hullajtani miatta...

Ja, és természetesen szét van csúszva az oldal fejléce IE6-ban, de ezen már nem lepődök meg :) Viszont szarok rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr461031877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márk_Márk 2009.03.28. 21:01:24

De ha már tudod, hogy szar, miért akarod mindenáron használni, mikor van bőven választék?

Egyébként meg nem tudom, milyen az oprendszered, de valószínűleg arról van szó, hogy az IE8 nem futtatható rajta (nem tudom, XP hányas SP-jére telepíthető, vagy telepíthető-e egyáltalán, mivel én pl. nem használom), ezért nem is települt.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.03.28. 21:37:28

Használni nem akarom, de mivel a látogatók harmada még mindig IE-t használ, muszáj leellenőrizni hogy megy-e vele rendesen az oldal.

Egyébként SP3-as XP, és biztos hogy telepíthető, mert egyszer már felment, írtam is róla: greyhound.blog.hu/2009/03/19/hosszasan_teszteltem_a_nyocas_explorert

jpmjpm 2009.03.29. 17:28:58

Már a múltkor is szidtad, szóval gondoltam kipróbálom. Nekem minden OK, az összes kedvenc oldal jól jött be.

Most akkor mi van?

NRG44 · http://althir.org 2009.04.02. 00:41:24

Ie6? XD Van egy régi gépem, amin vinkilecvennyúc + ie NÉGY van. Rajt van a routeren, lehet vele netezni. Az ám a sirályság. :))))

Sanzistift 2009.05.05. 22:13:14

@NRG44: Majd mikor a géped meg nem azt teszi, amit szeretnél, az mekkora sirályság lesz...

Nem várok választ, csak idő kérdése, és eljön számodra a sirályság...

kayil 2009.05.09. 17:39:01

@Gery Greyhound >:
hello!Én tegnap óta kénytelen vagyok tesztelni az oldalt! A Vistán is hasonlóan működik, mint ahogyan leírtad.
Ma átalakítottam egy weboldal, és a standardbraser az Internet Explorer (most mar elvileg a 8-as!!!), de mégis ha ránézek a weblap statisztikájára, és megnézem "saját magamat", akkor 75%-ban azt írja ki, hogy Internet Explorer 7 - el dolgoztam, és 25%-ban pedig hogy Internet Explorer 8-al!
Ez nekem is furcsa!!
Tegnap telepítettem újra a gépem, és magától rátelepítette a rendszer frissítésként a 8-ast.
Biztonságot illetően nem tetszik. Sok szemetet, ami böngészés után a gépen marad nem töröl le!!!!!
Még nézegetem a beállításokat, de ha valakinek a biztonságról van esetleg tapasztalata szivesen "beszélhetnénk" róla.
Egyenlőre azt mondom, vannak furcsa, megmagyarázhatatlan dolgai a 8-asnak függetlenül attól, hogy XP, vagy Vista, de vannak előnyei is a 7-eshez képest.
csak most azt nem tudom rajta van e a gépen a 7-es, mert sehol nem látszik. Mégis a honpage szerint 7-essel DOLGOZTAM!!!

kayil 2009.05.12. 08:29:58

Lezártam a 8-ast de végleg!!!!!
10 óra után újból újra kellett telepíteni a gépet. Bár nem emiatt, hanem egy flash animációt készítő XY nevű program tesztelése miatt, de 10 óra alatt 160 hibát csinált a 8-as az Active X - ben! Nálam a 8-as előnye 100%-ból 10%, hátránya 90% - ÚGYHOGY SOHA TÖBBET NEM KELL!!!!!!
süti beállítások módosítása