Gery Greyhound

Internet Explorer: unlike

2010. január 09. - Gery.Greyhound

Azt eddig is tudtam, hogy az Internet Explorer egy nagy rakás szar. Viszont nem tudom, van-e valami értelmes és elfogadható magyarázat arra, hogy ez a hulladék miért képes ilyen szinten szétbarmolni egy ember egész éjszakai munkáját? Hihetetlen. Az összes értelmes böngésző a bal oldali módon jeleníti meg az oldalt, egyedül az IE 8 képes a jobboldali szörnyűségre (hatossal már ki sem merem próbálni, mondjuk szerencsére nincs is a gépemen olyan)

Ja, egyébként ez a greyhound.hu lesz majd pár napon héten belül március közepétől...

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr71659176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.01.10. 15:40:21

@MacTom: Egy speciális fejlesztésű weboldal-szétbarmoló szoftver a Microsofttól, aminek egyetlen funkciója hogy fölösleges plusz munkát adjon az unatkozó webdesignereknek, mert azok úgyis marhára ráérnek és túl unalmas az életük IE-optimalizálással való szopás nélkül. :)

Picsasereghajtó 2010.03.03. 00:00:09

a sör nem ital; az asszony nem ember; a medve nem játék; az IE nem böngésző xDDD

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2010.03.03. 13:46:46

Az IE nem mindent akar úgy megjeleníteni ahogyan a többi böngésző mert az IE nem böngésző hanem A BÖNGÉSZŐ :D Ezért nem használja a kutya se. IE8 után portable firefoxot hordanak be munkahelyre pendrive-on :D css-ben divvel kell mindent pozicionálni, azt kénytelen megenni az IE is.

pizsama 2010.03.11. 21:35:37

Az ember sokszor legszívesebben elfelejtené, hogy IE-re is fel kell készíteni az oldalt, aztán megnézi a látogatási statisztikákat, elszörnyed, és nekilát a pepecs melónak, aztán pár napos szenvedés után csinál egy bejelentkező képernyőt és kiírja rá hogy Firefox használata ajánlott, és szarik a farmra...

aaron85 2010.03.21. 12:10:29

Ha segít, létezik egy kód ami IE kompatibilissé teszi az oldalad.
IE7:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7">
IE8:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7"/>

Nem a legelegánsabb megoldás, de működhet.
Én is szoktam bosszankodni weboldal készítésnél, hogy IE kompatibilissé tegyem. Általában a CSS-ben, a margin, és padding részekre reagál másképp.
És ha a weboldalon van *.png fájl, akkor azt IE szürkére teszi. Erre is létezik egy megoldás.
Remélem segítettem.
üdv.
süti beállítások módosítása