Gery Greyhound

Best of Jobbik

2010. március 30. - Gery.Greyhound

Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó nélkül hagyni, úgyhogy az a korrekt, ha a Jobbik gyanús ügyeit és hazugságait is összeszedem.

Főleg a jobbikosok megnyugtatása érdekében közlöm: ha a Fidesz is ilyen mélyre süllyed, mint a két szélsőséges párt, ígérem, róluk is készítek hasonló összeállítást.

Most (2010. március 30.) létrehozom ezt a blogbejegyzést, és mostantól folyamatosan frissítem amikor újabb disznóság, botrányos ügy lát napvilágot erről a pártról. Különösképpen nem kommentálnám a híreket, azt hiszem magukért beszélnek - a legfrissebbek mindig felül.

2010. április 1. - Ismét a Tízparancsolat… - Morvai és Gaudi-Nagy románca

Hogyan képes erre egy olyan párt két emblematikus figurája, amely párt eközben a család és a házasság szentségéről szónokol, és a haza „erkölcsi megtisztítását” tűzi zászlajára? A pornózó gárdistalány után íme egy még sokkolóbb botrány a Jobbik háza tájáról.

2010. március 31. - Beismerte a bankrabló - a Jobbiknak rabolt

16 millióból 15,5 a szélsőjobboldali párt kampányánál landolt. A rablás miatt őrizetbe vett Cs. Miklós megváltoztatta rendőrségen tett vallomását, elmondása szerint a rabolt 16 millió forintból közel 15,5 millió a Jobbiknál landolt – erősítette meg az ATV értesülését Nyerges Béla, a BRFK rablási osztályának vezetője az Egyenes Beszéd című műsorban.

 

2010. március 30. - Saját cégeikkel megengedők az adóelkerülés ellen harcot hirdető Jobbikos vezetők

Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat. Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen beszél. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről.

 

2010. március 29. - Morvai egymillióért szakértett a Medgyessy-kormánynak

A Medgyessy-kormány 2003-ban a Fidesz parlamenti kérdésére hozta nyilvánosságra, hogy közel egymillió forintért szerződött Morvai Krisztinával. A Jobbik mostani államfőjelöltje akkoriban az Esélyegyenlőségi Kormányhivataltól kapott megbízást, hogy külsős szakértőjeként dolgozott a családon belüli erőszak elleni kampányban.

 

2010. március 29. - Abortuszokat végez, és hóhérnak nevezi magát a Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje

Totálisan szembemegy saját pártja hivatalos álláspontjával a Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje, aki – amikor éppen nem radikális család- és nemzetvédő politikus – szülész-nőgyógyász, és abortuszokat végez.

 

2010. március 28. - Leszbipornót is nyom a gárdista (18+)

Itt a legújabb "jófej" jobbikos: a füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kasszab Adonisz és a péniszpumpás Szávay István után. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.

 

2010. március 26. - Ex-MSZMP-s a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje

Bemutatkozott a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje. Nyikos József - volt MSZMP-tag - közgazdász végzettségű, a rendszerváltás előtt a Pénzügyminisztériumban dolgozott öt évet, 1979-83 között az APEH jogelődjének élén volt, 1989-ben pedig az Állami Számvevőszék alelnöke lett.

 

2010. március 23. - Morvai Krisztina különös álma: kislány leszbikus mamákkal

Grace mamái történetesen leszbikusok voltak, tehát őt valóban két anya nevelte. Erre viszont az én lányom nem tudott mit lépni, és olyan féltékeny lett, hogy ő is felugrott az asztalra, ahol azt mondta: „nekem pedig három anyukám van, kettőt otthagytam Budapesten, azért találkoztok csak eggyel.” Ez az óvoda, az álmom.

 

2010. március 6. - Botrány a Jobbik körül: emberölésért elítélt tag, magyarázkodó alelnök (+videó)

Emberölés miatt elítélt tagja is van a Jobbik vámospércsi szervezetének – írja a Magyar Nemzet. A lap emellett beszámol arról is, hogy a radikális párt magyarázkodásra kényszerült országos alelnökének kijelentése miatt, Sneider Tamás azt mondta a gyöngyösi alapszervezet alapító alelnökének, hogy a maffiózókkal is jóban kell lenni.

 

2010. március 2. - Vona Gábor esete a politikusbűnözéssel

Miközben a Jobbik folyamatosan a politikusbűnözésről és az az elleni harcról papol, Keszthelyen ingatlancsalási ügybe keveredett a párt helyi elnöke. Az eset érdekessége, hogy S. Szilárd magukat cigány származású embereknek valló elkövetők segítségét vette igénybe, akik pár ezer forintért hajlandóak voltak strómanként hitelt felvenni a banktól - olvasható egy helyi internetes újság cikkében.

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr921880736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik, botrányok, média 2010.03.31. 18:16:01

Egyre több bilit borogatnak ki a Jobbikkal kapcsolatban amikről gondolom mindenki hallott már. Ott van például az egyik képen „virslivel faszozó” párttag, a volt szóvivőjük Király András, akiről olyan fotók jelentek meg amiken állítólag füv...

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:17:22

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Trackback: Itt a Jobbik új himnusza! 2010.03.30. 16:02:03

Minden benne van, ami kell. Zene a Kárpátia: Magyar Gárda Induló. Képek: mindenki, aki számít.                          &n...

Trackback: Mi a baj Morvai Krisztinával? 2010.03.30. 15:59:41

Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oppenheimer 2010.03.30. 15:00:32

ezek azért elég gyenge rágalmak a fidesz és a vezénylő Orbán Viktor tábornok úr ügyeihez képest. mondhatnám, hogy róluk is érdemes lenne egy ehhez hasonló gyűjteményt csinálnod, de úgysem harapod meg a kenyéradó gazdád kezét.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.30. 15:20:31

@Oppenheimer: Hát ha rágalmak, akkor nosza, cáfold meg :-)

"azta" 2010.03.30. 15:23:26

@Oppenheimer:
ezek ilyenkor mindig csak rágalmak :DDD
a gyurcsányék 20 évet kapjanak (kapjanak!!!), de a vonáék meg semmik ezekhez képest, mi? szerintem meg mindenki a börtönbe ha ilyeneket csinál, nem? a hazugoknak, szemforgatóknak még egyéb segberúgás is jár!

cickányfül 2010.03.30. 15:24:48

hajrá, Geeegőke, csakígytovább! :))

Mizantró Pista 2010.03.30. 15:31:22

"Főleg a jobbikosok megnyugtatása érdekében közlöm: ha a Fidesz is ilyen mélyre süllyed, mint a két szélsőséges párt, ígérem, róluk is készítek hasonló összeállítást."

Bruhaha!
Ezt az óhéber dumát díjazni kéne!
Akkor máris kezdheted feldolgozni a szentséges fideszednek az elmúlt 20 évét!

szökefront (törölt) · http://www.blondinenfront.tk 2010.03.30. 15:38:23

Amúgy miért gáz, ha valaki matt részegen faszpumpával ökörködik. Ha jól láttam a képen nem is az ő saját fasza van benne, hanem egy virsli vagy egy kóbász ...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 15:49:46

010. március 26. - Ex-MSZMP-s a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje

-

fideszesként azért ez nem lehet olyan nagy csalódás

Win Elen 2010.03.30. 15:53:12

Igazából a jobbik retorikáját elnézve válnak ezek "furcsává". Ha a tisztességről. erkölcsről és a többiről valaki ilyen vehemenciával beszél, akkor az ilyen fagyi visszanyalások a kelleténél csúnyább sérüléskét okoznak.

A "karaktergyilkos" híreket én kellő vérmérséklettel kezelném, viszonyulásként alkalmazva az előbb írtakat, nem tulajdonítanék neki annál nagyobb jelentőséget, mint ami maga.

A(z ígért) gazdasági és politikai rendhez képest a adótartozás és fiktív cím, az ex MSZMP-s és az S.Szilárd esete vet igazából rossz fényt a pártra. Persze ezek mértékükben messze elmaradnak a többi párt körül megszellőztetett, megismert, vagy már elfelejtett ügyekhez képest. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a Jobbik még parlamenten kívűl, nem is tudna kulcsár, tocsik, hagyó, kaya ibrahim, stb. szitű ügyeket felmutatni. Az viszont biztos, hogy az ilyen "kis" dolgokkal is a rendpárti mivoltát kérdőjelezi meg.

Úgy gondolom tekintsük ezeket a dolgokat annak, amik: jelzésértékűnek.

Mizantró Pista 2010.03.30. 15:57:08

Mart@tesz-vesz:

Ott van pl Martonyi úr...

Gíbic 2010.03.30. 17:33:18

Ha ezek a hírek Neked magukért beszélnek, akkor szánalmas vagy. Pedig eddig azt hittem, hogy értelmes ember vagy. Kb. a 70%-át nyugodtan le is vehetnéd, ha elolvastál volna az ügyekben minden álláspontot. A Fideszről?! Ne röhögtess már. 1998 óta ezerszer ennyi cikk született róluk. Még arról is, hogy Orbán veri a feleségét. De az a Fidesz, mi?! Mennyi baromságot hordott róluk össze a média! Rengeteget, de soknak volt alapja is. És jóval többnek attól, mint amit eddig a Jobbikról összeszedtek.

WonderCsabo 2010.03.30. 19:42:36

@Gíbic: Mondj egyet is ezek a hírek közül, ami nem nyilvánvalóan gazemberség.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.03.30. 19:54:35

@Gíbic: A Jobbik kapcsán azért kínosabbak ezek az ügyek, mert ő pont azt mondja magára, hogy minden párt ugyanúgy belekeveredik időnként ilyen dolgokba, kivéve a Jobbik.

WonderCsabo 2010.03.30. 19:59:03

Egyébként közel sem teljes a lista.

Javaslom felvételre az emberölésért börtönre ítélt Jobbik tagot www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=311896

De nyugodtan beírhatjuk Vona mégsem kampányfőnöke és a maffiózók ügyét, és ne maradjon ki az ország Krisztájának mentelmi jogos kerékbilincses ügye sem. (Persze ő elítéli a mentelmi jogot, meg az egész EUt, persze azért él vele, és a fizetését is felveszi a képviselőségért :) ).

csehov 2010.03.30. 20:58:26

Jobbikos trollok, hol vagytok, amikor hí a haza?! Már nagyon kéne ide egy színvonalas komment tőletek, kb. azzal a tartalommal, hogy "köcsög fideszesek (zsidók, cigányok, stb.) csináljátok csak, minden ilyen cikk +2 százalék a jobbiknak!" Ha jól számolok, a jelenlegi állás szerint olyan 170%-kal nyeritek majd a választásokat... :)

Doctor Klauße 2010.03.30. 22:25:04

@csehov: Jah, am igazad van...xD
Ha egy kicsit az ember jobban beleássa magát, akkor Balónéról hosszabb listát lehet csinálni önmagában...:D
Amúgy meg a Jobbik egyoldalú gondolkodását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ha a Fidesz-t vagy az MSZP-t kell szidni akkor:"kurva anyátok mocskos cigány zsidók" ha a fagyi visszanyal akkor:"miért szekálja mindenki a Jobbikot?"
a baj ott van, hogy nem tudatosan csinálják, mint annak idején a szocik, hanem saját magukat sem veszik sézre..:D

Thresher 2010.03.30. 22:44:11

@csehov: Vagy a Vona-féle "de nem ez a fontos/lényeg" duma...

WonderCsabo 2010.03.30. 23:34:26

@Thresher: Jah, az a videó nagyon durva, amikor a keszthelyi mutyiról faggatják, ő meg simán a földreformról kezd le beszélni. Másodszor meg megsértődik, hogy miért kérdezik ezt tőle, miért nem a Jobbik programjáról kérdezik... Morvait is utálom, egyszerűen idegesít ahogy nyilatkozik. Nem amit mond, hanem elsődlegesen ahogy mondja.

A Fideszben pl. meg Szíjjártó stílusát rühellem.

LACEK 2010.03.30. 23:40:22

@Thresher: Vona, ahogy Morvai is, a mellébeszélés magasiskoláját képesek bemutatni.

Vajon kitől tanultak? Csak nem tőle: www.youtube.com/watch?v=6HTKhm7rlKs

LACEK 2010.03.30. 23:43:12

@csehov: 170% LOL

A terézvárosi 5 % nem éppen azt mutatja, hogy semmit sem ártanának ezek a balhék a jobbiknak.

WonderCsabo 2010.03.30. 23:50:33

@LACEK: Mondjuk ez a videó főleg azt mutatja, hogy a mi Ferink alig tud angolul, ezért csak a betanult szövegeit szajkózza.

Thresher 2010.03.31. 00:00:31

@WonderCsabo: Nekem akkor jött ki a röhögés a számon, mikor a választási műsorban Süveges fel merészelni tételezni, hogy a visszaállamosítás az rablás, és Vona kiböfögi hogy ezt nem nevezné annak...aztán persze "nem ez a léyneg..."

Ja, tényleg nem lényeges hogy egy céget megveszünk pénzért, vagy elvesszük...

LACEK 2010.03.31. 00:03:50

@WonderCsabo: Annyira azért biztos tud angolul, hogy ha felteszik a kérdést: "why did you lie ?", akkor erre feleljen annyit hogy "cause I'm a liar"

WonderCsabo 2010.03.31. 00:15:11

@LACEK: Nem mondtam, hogy nem beszél félre. :)

@Thresher: Ja. :) Egyébként a Fidesznek is voltak/vannak visszaállamosítási tervei, gondolom azért úgy vennék vissza, hogy fizetnek is érte vhogy, mint pl. most a Malévot.

Várkonyi 2010.03.31. 10:05:50

"Főleg a jobbikosok megnyugtatása érdekében közlöm: ha a Fidesz is ilyen mélyre süllyed, mint a két szélsőséges párt, ígérem, róluk is készítek hasonló összeállítást."

Maffiás Pintér Sanyi és lányának ügyei, Házasságszédelgő Deutsch Tompi, Orbán-bányák...

Egyébként meg azért vagy ilyen szigorú, mert:
"A Jobbik kapcsán azért kínosabbak ezek az ügyek, mert ő pont azt mondja magára, hogy minden párt ugyanúgy belekeveredik időnként ilyen dolgokba, kivéve a Jobbik."

Uhh, mekkora mesüge vagy, ecsém...

Számomra pl. tökmindegy, hogy egy jó célt szolgáló törvényjavaslatot milyen ember szavaz meg. Ha például egy 10.000 abortuszt elvégző orvos terjeszti be az abortusz tilalmát bevezető törvényt, akkor nem ugrabugrálok és rázom a rácsot, mint egy hülye majom, hogy "haha, lebukott, hiteltelen fasz", hanem tudomásul veszem, hogy egy alapvetően rossz ember is csinálhat jó dolgokat, esetleg azt, hogy az illető immár jó útra tért.

Az jobbikosok adóügyeit nem ismerem, úgyhogy a többiről pár szót:

"Morvai egymillióért szakértett a Medgyessy-kormánynak"

Mivel ENSZ-megbízott volt, és szükség volt a szakértelmére, hát szakértett.
Emberi jogi ügyekben, teszem hozzá. Ja igen és az azelőtt volt, hogy kirúgták volna és egy elkötelezett cionistát raktak a helyére.
kuruc.info/r/52/57445/
Művelődjél.

Ja, ha már itt tartunk: 2002-ben, 2006-ban, és minden népszavazáson, Eu választáson a FIDESZRE szavaztam én is, és noha én nem szégyellem a fideszes korszakomat, de tökéletesen meg tudom érteni, ha valaki így tesz.
2006-ban aztán váltottam, tudod, "72 óra", meg "takarodjon", és egyéb apróságok, melyek bebizonyították, hogy Orbán Viktor egy tehetségtelen politikus, akinek akkor fogják meg a blöffjét, (póker-szakkifejezés) amikor csak akarják.

Egyébként meg érdemes megnézni Viktor-Viktor bármelyik országértékelőjét, vagy egyéb agyzsibbasztó dumáját, folyamatosan tele van ilyen kijelentésekkel, ahogy az ég kék, a fű zöld, st... majd amikor az ezredik ilyen kijelenetés után elzsibbad az agyad, akkor: "szavazz a fideszre, mert az a legerősebb".

Jó kis demokrata érvelés, kár hogy a demokráciákban abszolút mellékes, hogy mennyire erős egy párt vagy sem, a lényeg, hogy 15 kicsi párt is ugyanúgy demokrácia, mint 3-4.
Innentől pedig miért is kéne a legerősebbre szavazni?

"Abortuszokat végez, és hóhérnak nevezi magát a Jobbik keszthelyi képviselőjelöltje"

Srácot kibaszták, mint macskát szarni. Bár gondolom, ez neked és a magadfajta demokratáknak nem elég, hisz a bűnök sosem évülnek el, ugye...

"Leszbipornót is nyom a gárdista (18+)"

Nemsokára történelem lesz a csaj, de persze választás előtt állunk, és "valamiért" el kell terelni a figyelmet a BKV-botrányról (amiben a fityesz is vastagon benne van), illetve a közös mutyik néhány szaftos részletéről.
Gazdasági kárt a csaj nem okozott, ezzel szemben valóban egy filléres kurva, igaz.

Kár hogy a BKV-ról nem olvasunk semmit tőled, kedves Gergely. Pedig csak néhány milliárd tűnt el.

Morvai álmát azt hagyom, annyira nevetséges. Igen, 2003 óta nem változhat meg az ember véleménye.

A vona gáboros "hírt" majd a cikk alatt.

WonderCsabo 2010.03.31. 10:18:10

@Várkonyi: Orbán áll már nagyon régóta a baloldali támadások középpontjában. Ennek ellenére ő Magyarországon a legnépszerűbb politikus. Erre azt mondani, hogy tehetségtelen pff. Másrészt csak meg kell nézni, hogy hogy állt az ország 98-02 között, és hogy áll most. A Fidesz már bizonyított, az MSZP meg hogy mindent el tudnak lopni. A Jobbik meg még semmit.

medve2 2010.03.31. 13:19:31

Miért nem csináltok róluk egy jó klippet, egy olyan Igen Igeneset, a la best of Gyurcsány?

Várkonyi 2010.03.31. 13:50:13

@WonderCsabo: "tudja ez a fajta polgári irodalom, valahol a polgári baszással rokon. őszintétlen, véletlenszerűen örömokozó."

Orbánt nagyrészt az Mszp ostoba démonizálása tartotta szinten.

Az emberek normálisabb része látta, hogy se szarva, se patái nincsenek, és csecsemőket sem eszik reggelire.
Úgyhogy az volt a minimum, hogy megundorodtak ettől, és ha addig nem, hát azután a fideszre szavaztak.

A médiahype nélkül Orbán legfeljebb egy középszerű politikus lehet. Hallgasd meg akármelyik beszédjét '98 után.
De különösen mostanában kezd valami iszonyat primitív szintet megütni. Konkrétan: mostanában minden beszédje csak arról szól, hogy eddig milyen rossz volt, és hogy a Fideszre kell szavazni, mert az a legerősebb párt.

Ezt a mondanivalót cifrázza sokszor órákig.
Ha ez neked tehetség, akkor így jártál.

Várkonyi 2010.03.31. 13:51:27

@WonderCsabo: bocs, mást kopiztam be:)))

a helyes idézet:
"Ennek ellenére ő Magyarországon a legnépszerűbb politikus."

LACEK 2010.03.31. 14:16:20

@Várkonyi: A 72 órás ultimátumról csak annyit, hogy azt csak nagyon komoly tüntetéssorozatokkal lehetett volna eredményessé tenni, amihez kellett volna az Istenadta Nép is. Az viszont úgy döntött, neki nincs kedve tüntetgetni, annak a kevésnek akinek volt, az hamar "megunta és hazament". Nem tudom te voltál-e akár egyszer is a Kossuth téren 2006 őszén, én voltam, és baromira nem értettem, hogy miért voltunk annyira kevesen. Aztán rájöttem: azért, mert ilyenek vagyunk, képtelenek vagyunk megmozdulni az érdekeinkért, kivéve ha már nagyon szar a helyzet, hogy úgy mondjam, nekünk Mohács kell. 2006 őszén nem volt annyira szar a helyzet, nem éltünk rosszabbul, mint 4 éve, a böszme hazudozott, pfujj, utáltuk, dögöljön meg, de a fáradtságot nem vettük, hogy tegyünk valamit az elmozdításukért.
Ez van, a "forradalom" érdeklődés hiányában elmaradt.
Sokszor hányjátok OV szemére, hogy miért nem hívta utcára az embereket. Nos, ez hazugséág, mert igenis hívta - csak basztunk menni (én ugyan voltam párszor, de "a" nép általánosságban nem mozdult, abba meg én is beletartozom, ezért a T/1).
Vagy mit kellett volna tennie/mondania Orbánnak ? Gyerünk, foglaljuk el a parlamentet, döntsük meg a kormányt ? Olvassátok már el az alkotmányt, könyörgöm! Hatalom erőszakos megszerzése, nem tudom rémlik-e valami. OV sem idióta, látta, hogy az emberek még egy normális tüntetésre sem tudnak összegyűlni, akkor majd a forradalomhoz lesz elég ember...
Bár ezt nemrég már egy fideszes újságíró, akit ti nagyon utáltok, leírta, de én is felteszem a kérdést: van min. félmillió, de ha lehet hinni a közvélemény kutatásoknak, közel egymillió jobbikos az országban. Miért nem csináltok TI forradalmat ??? Vagy ha azt nem is, hol vannak a tüntetéssorozatok, amit Vona beígért ???
Félreértés ne legyen: nem Vonát hibáztatom. Ő is tudja (rájött), amit OV is tud (legalábbis 2006 ősze óta): nem úgy megy az, ahogyan Móricka elképzeli.
Nem hibáztatom VG-t, mert ő nem (sem) tud itt mit tenni - de akkor ugyanígy elvárnám a jobbikosoktól azt, hogy ezt az ócska dumát (hazugságot), hogy itt OV el tudta volna kergetni / meg tudta volna buktatni ezeket, ti se harsogjátok úton - útfélen, mert nem lesztek mások, mint aminek egyre inkább látszotok: hipokriták gyülekezete.

Combi a ballibes Ferkófan 2010.03.31. 14:23:32

@Várkonyi: kuruc.info/r/52/57445/
Művelődjél.

Ez a kettő így együtt...lololol

LACEK 2010.03.31. 14:38:04

@Várkonyi: A másik meg az, hogy lehetne itt más pártok szennyeseit is teregetni, a Fidesz viselt dolgait is, mint ahogyan azt meg is teszi a jobbikos média, viszont nekünk Viktorékkal kapcsolatban nincsenek illúzióink, nem várunk tőlük csodát,egyszerűen csak vagyunk annyira értelmesek, hogy tudjuk: a lehetséges választékból ők a legkülönbek, ők produkálták a leginkább elfogadható 4 évet, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy ők a legkisebb rossz.
Ti viszont a Jobbikot valami szent embereknek, erkölcsi übermenscheknek hiszitek, a Jobbik is azt hirdeti magáról, hogy ők a tiszta, új erő. Ezeknek az ügyeknek a felszínre törésével ti is láthatjátok, hogy bizony ők sem éppen feddhetetlenek, náluk is ugyanúgy meglesznek a mutyik, ott sorakoznak mögöttük a pénzéhes keselyűk ugyanúgy mint más pártoknál.
Nem lehet más a politika, fiúk-lányok, legalábbis annyira biztosan nem, mint amennyira a Jobbik kommunikálja.
Persze mondhatjátok, hogy ez mind semmi ahhoz képest amit ők, persze, még igazatok is van, csak ne tévesszük szem elöl azt, hogy a Jobbik mindezeket az ügyeket úgy bírta produkálni, hogy még a mézesbödön közelében sem járt.

WonderCsabo 2010.03.31. 14:40:36

@Várkonyi: Nem hiszem, hogy az MSZP tartotta életben ezzel, talán egy nagyon szűk réteg szemében, de a többsége éppen rontotta a helyzetét.

Nem tudom mit kéne mondania a "Zorbánnak", kezdje el sorolni a gazdaságpolitikát a sok 4 elemisnek? Mellesleg Vona bácsi pont ugyanezt szajkózza. Orbán beszédei egyébként jobbak voltak régen ez tény. De nem a beszédei határoznak meg egy politikust elsősorban, ha nem ugye a tettei...

Várkonyi 2010.03.31. 15:11:08

@LACEK: Hát igen, csakhogy kettőn áll a vásár.

A "bársonyos forradalom" csak a te fejedben létezik.

Azt kellett volna mondania, hogy testvérek, addig nem megyünk innen haza, amíg ez a kormány el nem megy. A Fidesz önkénteseinek kellett volna segíteniük a tömeget, kajával, sátrakkal, stb., felszólítani minden fideszes szimpatizánst, hogy szervezzenek megmozdulásokat, útlezárásokat ŐK MAGUK, nem pedig nagy kampányrendezvényeken hallgatják a vezért, majd hazamennek.

Ehelyett Viktor-Viktor a háttérben maradt, és arra spekulált, hogy a nép majd "megdönti" a kormányt(?) valahogy, és miután ez kész, őt majd a nép győztes seregei egy emberként a vállukra emelve hatalomra juttatják.

Hát a lófaszt. Ilyen nincs, nem volt, és soha nem is lesz.

A Kossuth Térrel kapcsolatban csak annyit, hogy ott pár független értelmiségi verte a nyálát. Orbánnak semmi köze nem volt ahhoz a dologhoz.

@WonderCsabo: "De nem a beszédei határoznak meg egy politikust elsősorban, ha nem ugye a tettei... "

Varga Mihály: "Nagyon nehéz lesz beindítani az ország gazdaságát"

Kövér László: "lenullázódott a következő kormány mozgástere"

Hát, ilyen dumák mellett én is csak a tettekben bíznék, az fix, de a kérdés ezek után:
Érdemes?

LACEK 2010.03.31. 15:29:08

@Várkonyi: Na jó, látom nem vagy képes felfogni, hogy az népakarat nélkül nem megy, úgyhogy ezt hagyjuk.
Viszont nem feleltél a kérdésemre. VONA GÁBOR MIÉRT NEM TESZI MEG, AMIT A "GYÁVA" ORBÁN ELMULASZTOTT ???
Baromi könnyű pofázni, meg mindent és mindenkit köpködni, de amikor a tettek következnének, na ott megáll a tudomány.

Várkonyi 2010.03.31. 15:29:50

@LACEK: "Ti viszont a Jobbikot valami szent embereknek, erkölcsi übermenscheknek hiszitek, a Jobbik is azt hirdeti magáról, hogy ők a tiszta, új erő."

Nem, csak azt hisszük, hogy ők képviselik legjobban a magyar emberek érdekeit. Megmondom őszintén: magasról leszarom, hogy most Morvai melegjogi aktivista volt-e vagy hogy a szőke kurva megbánta-e vagy sem.

Engem az érdekel, hogy ha beülnek a parlamentbe, akkor felelősségre vonjanak mindenkit, akik az elmúlt 20 év mutyijaiban benne voltak, akár jobbról, akár balról. És ebben a tekintetben fullmindegy, hogy Morvai 2003-ban mit mondott kinek, és melyik konferencián.

Mert tudom, hogy a Jobbik vezetése meg fogja lépni ezeket a dolgokat, és Magyarországot gazdaságilag is fel tudják virágoztatni. Lehet hogy szerintetek tévedek, de én legalább olvastam a jobbik programját, ok?

A "10 év alatt 1 millió munkahelyet" meg a "4-6 év alatt adócsökkentést" című bombasztikus jelszavakat meg meghagyom azoknak, aki szerint ez elfogadható, és akik tényleg annyira ostobák, hogy azt hiszik, csakis az imf-hitel ledolgozásán keresztül vezet az út... hova is? Egy kicsit jobb világba?
Hát ebben én nem tudok hinni.

Annak, akik azt hiszik, csak ez az út létezik, két egymástól nagyjából független dolgot ajánlok a figyelmébe:

1)hu.wikipedia.org/wiki/Mefo-v%C3%A1lt%C3%B3

Jajj, persze, hisz az diktatúra volt (Járai Zsigmond: Magyarországnak ma egy fiskális diktatúrára van szüksége, két héttel ezelőtt mondta egy interjúban), gyorsan el is határolódtam magamtól.

2)www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY&feature=fvst
Ez feliratos, szinkronnal:
www.youtube.com/watch?v=HvEn01gptT4

Nekem fél évembe telt, amíg felfogtam. Utána depressziós lettem vagy két hónapra. (lehet hülyézni, gyengének, ostobának nevezni)

Várkonyi 2010.03.31. 15:35:05

@LACEK:

"Na jó, látom nem vagy képes felfogni, hogy az népakarat nélkül nem megy, úgyhogy ezt hagyjuk."

Orbán Viktor a népet arra használta, hogy legyen, aki megtapsolja a beszédeit. Ha azt kérte volna a néptől, hogy addig amíg a kormány el nem megy, zárják le az autópályákat, ÉS CSAK 1% hallgatott volna rá (sokkal több hallgatott volna rá), a kormány 1 héten belül bukott volna.

VONA GÁBOR MIÉRT NEM TESZI MEG, AMIT A "GYÁVA" ORBÁN ELMULASZTOTT ???
Hogy tenné már meg, amikor mögötte nem áll 2 millió szavazat...tudod, a támogatottság mértéke nem a "mindegy" kategóriába tartozik...

"Baromi könnyű pofázni, meg mindent és mindenkit köpködni, de amikor a tettek következnének, na ott megáll a tudomány. "

Pontosan így van, ez történt A Vezénylő Tábornok Úrral is 2006 őszén.

LACEK 2010.03.31. 16:25:05

@Várkonyi: "Mert tudom, hogy a Jobbik vezetése meg fogja lépni ezeket a dolgokat, és Magyarországot gazdaságilag is fel tudják virágoztatni. Lehet hogy szerintetek tévedek, de én legalább olvastam a jobbik programját, ok?"

Legyen igazad. De sajnos minden jel arra mutat, hogy nem lesz így. Ahhoz, hogy mindezt a Jobbik megtegye, először is kormányra kellene kerülnie. Ahhoz meg az kell, hogy a Fidesz kormány alatt még szarabbá váljon a helyzet.
Tegyük fel, hogy mondjuk 1 év után megbukik OV kormánya, új választások, nyer a Jobbik.
Mi történne ?
Kb. ugyanaz, mint 2000 körül Ausztriával: Jörg Haider kormányt alakít - EU megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat Ausztriával és szankciókat vet be az ország ellen.
De mivel Magyarország kisebb gazdaság, mint Ausztria és a Jobbik is jóval durvább mint haider pártja, valószínűleg a szankciók is sokszor nagyobbak lennének. Hitelt nem kapnánk sehonnan, az euro alapú hitelek bedőlnének (a másodperc tört része alatt ugorna az euro árfolyama 1000 Ft fölé), gáz sem jönne, ugyanis a ruszkik euróban/dollárban kérik az árát, az meg nincs. Kb. ez lenne. Aztán Vona Gábor legfeljebb felajánlaná Magyarországot az orosz föderáció új tagjának...

Magyarország kis ország, egyedül elveszik, szükség van a NATO/EU tagságra. Vajon miért akar(t) MINDEN közép/kelet európai ország az EU tagja lenni ? Ezen érdemes lenne elgondolkodni...
Ahogy Krokó tanár úr szokta mondogatni, a politika nem a vágyálmok, hanem a korlátok és lehetőségek művészete.
Lehet széllel szemben pisálni, csak nem biztos hogy érdemes, mert ilyenkor az ember általában csak saját magát hugyozza össze...

Várkonyi 2010.03.31. 17:01:07

@LACEK: Teljesen igaz, csakhogy kihagytad a számításból, hogy az angolszász világrend (USA-Európa) két éven belül összeomlik/súlyos válságot fog átélni, és ebben az időszakban sokkal nagyobb mozgástere lesz nekünk is.

(lehet kiröhögni, bolondnak nevezni, összeesküvés-elmélet hívőnek nevezni, stb)

A lényeg, hogy nem lehet végtelenségi pumpálni a gazdaságba a pénzt, illetve nem is a gazdaságba a pénzt, hanem a bankszektroba a pénzt. Az USA államadóssága 51 billiárd dollár, ami a nemzeti össztermék háromszorosa. Ezt _lehetetlen_ visszafizetni, ráadásul, ahogy egy közgazdász fogalmazaott: Amerika már összeomlott (2008-ban), csak még nem vettük észre, mivel a FED folyamatosan fossa a pénzt magából. Ez az állapot sem tarthat természetesen örökké, a dollár inflálódni fog iszonyatos méretekben, és a végén jön a bukta.

És ebben a zavaros állapotban, mert biztos hogy ebbe Európa is belerendül, a legkisebb gond is nagyobb lesz annál, minthogy gazdasági szankciókat vonjanak Magyarországra. Egy gazdasági válság esetén a szankciók amúgy sem érnek szart sem, mivel minden állam protekcionista gazdaságpolitikát fog követni. A mostani "free trade" illúziónak mindenképpen vége lesz.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.31. 17:04:02

@Várkonyi:
off
maga idézeteket gyűjtöget tőlem, aztán tévedésből bemásolja? remélem eredetileg nem a nbh-nak szánja ezeket! :)

LACEK 2010.03.31. 17:32:09

@Várkonyi: Nem mondom, hogy nincs logika abban amit írsz, de ez jelen pillanatban még hipotézis, arra meg nem lehet politikát építeni.
Én a JELENLEGI helyzetről és az ahhoz való alkalmazkodás (ami NEM meghunyászkodást meg mindenkinek benyalást kell hogy jelentesen!) szükségességéről beszélek - amiről írsz, az bekövetkezése esetén egy teljesen más helyzet lenne, akkor majd ahhoz kell alkalmazkodnunk.
Rengeteg érv szól amelett, hogy a nyugat szép lassan veszít a súlyából, meg amit az USA gazdaságáról, a FED-ről írsz abban is van igazság, azt azonban nem hinném, hogy 2 éven belül összeomlana az USA (és vele együtt az EU), egyrészt mert e két földrész gazdasága együttvéve jelenleg nagyobb mint az összes többieké együttvéve, másrészt mert az USA-nak van egy elég komoly ütőkártya a kezében: a hadereje.
De mondom, ez hipotézis, nem tudjuk mi lesz, hogyan és mikor, Magyarországnak mindig az adott helyzethez alkalmazkodva kell(ene) a maximumot kihozni a lehetőségekből.
Jelenleg az EU/NATO/USA/IMF-félék fújják a passzát szelet, árral szembe menni nem érdemes, inkább ügyesen lavírozva kell irányítani a hajót - egy megfontolt kapitánynak, és nem a lázadó matrózoknak ;)

WonderCsabo 2010.03.31. 17:43:43

@Várkonyi: Lehet, hogy a fidesz politikusai most pofáznak csak, mert nem is tudnak nagyon mást tenni, de 98-02 között már bizonyították, hogy azért értenek egy ország kormányzásához. A Jobbik még nem bizonyított semmit, csak ugyanúgy pofázik mint a többi. És még a zsíros bödön közelébe sem ért máris botrányok derülnek ki róla. Vona pedig nagyon jól nyomja a demagóg dumát, és a mellébeszélés mestere, ahogy Morvai is.

WonderCsabo 2010.03.31. 17:45:52

@Várkonyi: Ezt az angolszász válságot meg nem tudom, honna veszed. :S Akkora válságban nem lesznek, hogy hagyják majd nagyon Magyarországot különcködni. A money as debt videó már nagyon régi, sokan ismerik, de nem tudom hogy jön ehhez a témához. Mármint hogy Jobbik vagy Fidesz.

Várkonyi 2010.03.31. 19:50:45

@Grift: Meg akartam kérdezni, hogy milyen az igazi baszás ön szerint, de végül nem kérdeztem meg.

@LACEK:
"Magyarországnak mindig az adott helyzethez alkalmazkodva kell(ene) a maximumot kihozni a lehetőségekből."

Ausztria: Haider pártja kormánykoalícióba került, szankciók, majd szankciókat visszavonták,Haider pártja meg bennmaradt a kormánykoalícióban... ennyi a story.

Valóban, a fennálló helyzethez kell mindig alkalmazkodni, de amit mondtam, az nagy valószínűséggel be fog következni előbb-utóbb kipukkad a derivatives-bubble, és akkor bizony érdekes dolgok lesznek.

Egyébként is a Jobbik is csak azt mondja, hogy tudnunk kell keményen tárgyalnunk, és már megbocsáss, de a fidesz távolról sem kemény tárgyalópartner, És ezt még akkor is így gondoltam, amikor Fidesz-hívő voltam.
Pl. Lockheed-levél, Románia Eu-tagsága. Folyamatosan a külföld kegyét keressük.

Úgyhogy a fidesz nagyon is távol áll az ügyes lavírozástól, amennyiben a lavírozás azt jelenti, hogy mi is kapunk, az ellenfél is kap. Románia EU-tagságától mi mit kaptunk? Hát azt. A nagy büdös semmit.

És ez csak _egy_ példa volt.

@WonderCsabo + LACEK:
"A Jobbik még nem bizonyított semmit"

98-ban még a fidesz sem bizonyított semmit, mégis tudta az emberek többsége, hogy rájuk kell szavazni.

Tisztázzunk valamit: én elhiszem, hogy a mit a fidesz és Orbán Viktor mond az ország rendbetételét illetően, azt komolyan gondolja. Számomra ez kevés.

Ti pedig higgyétek el hogy amit a Jobbik gondol, azt is komolyan gondolja.
Számomra ez elég.

Hogy ez mennyire megvalósítható, az még nem fontos.

Előbb egyezzünk meg ennyiben.

Doctor Klauße 2010.03.31. 20:19:01

atv.hu/cikk/20100331_beismerte_a_bankrablo_a_jobbiknak_rabolt?source=hirkereso
Lehet frissíteni a listát, Gery!!
ezen a cikken azthiszem nemkell mit magyarázni, de most már tudjuk, hogy a rend pártjának honnan futja a kampányra...:D

WonderCsabo 2010.03.31. 20:33:02

@Várkonyi: Felőle, de azért van itt logikai bukfenc. Jött 98-ban egy akkor még semmit sem felmutatott párt, 4 évig kormányozott jól tette a dolgát. Most megint ők kerülhetnek hatalomra, de inkább a Jobbikra szavaznának, aki a sok pofázáson kívül semmit sem csinált. Szóval azért nem ugyanaz az eset a kettő.

@valaki ellopta a nevem: Ez az ügy túlságosan LOL, nem hiszem hogy igaz lenne amit a srác állít. Persze ki tudja, de akkor nem mondaná így el.

Várkonyi 2010.03.31. 20:57:34

@WonderCsabo: figyelj,
1)úgysem fog a Jobbik hatalomra kerülni.
2)A Fidesznek bőven lesz rá ideje hogy megmutassa, mire képes itt az eljövendő néhány évben. és a félreértések elkerülése végett:
3)ehhez még kétharmad se kell neki.

Ezért nem kell túlhypeolni a dolgokat.
persze nyilván mindjárt választás, forr az emberek agya, stb, de azért egy pillanatra vegyük le a kampányszemüveget.

Várkonyi 2010.03.31. 21:00:52

ÁÁÁhh, elszállt amit írtam.

röviden tehát:
1) a Jobbik most még biztos nem fog hatalomra kerülni
2) a Fidesznek bőven lesz rá lehetősége, hogy véghezvigye, amit akart
3) és ehhez még kétharmadra se lesz szüksége.

Tudom én, hogy választás közeleg, forrnak az agyak, de egy kicsit azért gondolkozzunk tiszta fejjel.
Nem kell túlhypeolni a dolgokat.

Várkonyi 2010.03.31. 21:02:07

gyűlölöm a blogmotort. :)

LACEK 2010.03.31. 21:02:12

@Várkonyi:

nagyon nem ugyanaz a helyzet, mint volt 1998-ban:

1. A Fidesz akkor már 8 éve parlamenti párt volt, ismertük már valamelyest őket

2. 1998-ban két választás volt:
vagy a már "bizonyított" (...) MSZP-SZDSZ-re raktad az X-et, vagy pedig a Fideszre/szövetségeseire (vagy legalábbis a velük azonos oldalon lévőkre), most 2010-ben viszont a még semmilyen formában nem (sem az alkalmasságát, sem az alkalmatlanságát) bizonyított Jobbik, és az egyszer már egy jó négy évet produláló Fidesz között választhatunk

LACEK 2010.03.31. 21:07:19

@Várkonyi: Két feltétel esetén a 2010-et követő első parlamenti választáskor a Jobbikra szavazok:

1. A Fidesz eljátsza minden bizalmamat, magyarul leszerepelnek

2. A Jobbik visszavesz a hőzöngős dumáikból és egy konszolidált, amolyan két VH közti bajcsy-zsilinszky-féle radikális párttá alakul őrjöngő félkegyelműek társasága helyett

WonderCsabo 2010.03.31. 21:55:52

@Várkonyi: 2., 3. pontoddal nagyon nem értek egyet.

Mit hájpolok túl?

A Jobbik meg kormányon lesz, sőt a Fidesz veszélyezteti a Jobbik 2/3-át nem tudtad? ;)

Várkonyi 2010.03.31. 23:06:45

@WonderCsabo:
Vona mit veszthetett ezzel, hogy ezt mondta?

Semmit. Ezért is mondta.

Persze, ha te is elhitted, akkor pont jó is, hogy mondta.
@LACEK:

"őrjöngő félkegyelműek társasága helyett"

Olvass legalább bele a Jobbik programjába, nagyon sok félkegyelmű dolog van benne leírva.

Összefoglalva:igazából megértem, hogy biztosra mentek, én is biztosra megyek, mivel tudok annyit a Jobbikról, ismerek annyi jobbikost - vezetőt is - hogy meg tudjak bízni bennük.

Ja: a Pénz mint adósság úgy jön ide, hogy az államilag finanszírozott hitelteremtés, amennyiben az infrastruktúrába ill. a gazdaság fejlesztésébe nyomjuk, nem okoz inflációt.

A Fidesznek is ezt kéne csinálnia, nem pedig külső hiteleket nyögve működnie.
Ha ezt meg tudná csinálni a Fidesz, nem 10, hanem 1 (egy) év alatt fel lerhetne számolni mindenfle munkanélküliséget, az adókat pedig max. 2 év alatt le lehetne csökkenteni (a 4-6 év helyett).
Ez az én véleményem, de amennyire én látom, a Jobbik is ebbe az irányba gondolkozik.

Shulc 2010.04.01. 07:11:06

Sziasztok!

Kiderült az igazság a jobbikról!!!
Döbbenetes!

www.youtube.com/watch?v=MEp6u67HG3Y

Terjesszétek mindenhol!!!

Hajrá Fidesz!

WonderCsabo 2010.04.01. 07:27:00

@Várkonyi: Ironikus poénnak szántam, azért raktam utána a ;)-t

Az nagy hitelnyomatás meg megint nem jó, mert elég nagy inflációt tud okozni, ami ugye a gazdaságnak egy ideig még jó is lenne, de a lakosságnak nagyon nem.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.04.01. 08:51:21

@WonderCsabo: Köszi, kitettem ezt is :) Már 9 ügynél tartunk egy hónap alatt (úgy, hogy a füves-buzis-pornós dolgokat egynek számoltam)

WonderCsabo 2010.04.01. 09:41:05

@Gery.Greyhound: Pedig még nem is kerültek a zsírosbödön közelébe, és azt kommunikálják, hogy ők az egyetlen tisztességes párt. Na szép.

WonderCsabo 2010.04.01. 09:42:59

Közben a Fideszt ilyen kamu dolgokkal próbálják lejáratni.

www.hirado.hu/Hirek/2010/03/31/06/Ragalmazo_videoval_akartak_lejaratni_Kosat.aspx

Ha pedig kifogyott az érv, akkor jönnek az Orbán-bányák, Tokaji szőlők stb...

Várkonyi 2010.04.01. 13:22:43

A Jobbik hiába cáfolta, az ATV már tényként közli azt az elképesztő hazugságot, hogy valami soha nem látott bankrabló 15 millió forintot adott át a pártnak. A Jobbik a rágalmazás miatt feljelentést tesz, és sorozatos, súlyos, szándékos jogsértések miatt az ORTT-nél az ATV műsorszolgáltatási jogosultságának felfüggesztését kezdeményezi. A Jobbik jogi lépéseket tesz mindazon médiumokkal szemben is, melyek az aljas hazugság híresztelésében közreműködnek.

A legújabb nemtelen támadásként kitalált történettel szemben a Jobbik nemhogy bankrablótól, de soha senkitől nem kapott még ilyen nagy összeget. Ettől a bizonyos Cs. Miklóstól pedig a párt nyilvántartása szerint alakulásától fogva soha egy forintot sem kapott sem átutalással, sem pénztári befizetéssel.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom öt napja közzétett cáfolata ellenére sem biztosít még válaszlehetőséget sem az ATV, mely a m édiatörvény által előírt kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének soha nem tett eleget; jobbikos politikus ugyanúgy nem mondhatja el a véleményét vágatlanul, élő adásban, mint ahogy törvénysértő módon tiltott az a látszólag túloldali, valójában egy platformon lévő Hír TV-ben és Echo TV-ben is.

Novák Előd,
a Jobbik sajtófőnöke

Ez az, rágalmazzatok csak.

Közel már az elszámoltatás, patkányok.

WonderCsabo 2010.04.01. 13:39:34

@Várkonyi: "Közel már az elszámoltatás, patkányok."

Lassan úgy tűnik, hogy akkor a Jobbiknak is félnie kell. Na nem ettől az esettől, mert ahogy már régebben leírtam, ezt kamunak tartom.

Várkonyi 2010.04.01. 13:39:38

screenshot készült.

Értjük mi a rágalmat, csak nem szeretjük.

Várkonyi 2010.04.01. 13:42:44

@WonderCsabo:
Nem kell a kétkulacsos duma, haver.

Pár kommenttel följebb még ott lelkendezel a zsírosbödönről, meg a kommunikációról.

Mi a faszért, ha kamunak tartod?

Az ellenség ellen mindent bevetni?

Doctor Klauße 2010.04.01. 15:24:51

@Várkonyi: Az ATV azt állította(írta le), amit a rendőrfőkapitányság említett a sajtótájékoztatón, vagyis, ami a gyanusított HIVATALOS VALLOMÁSA, tehát a kedves(jó hülye) Novák Előd(alias kurucinfo) perelni akar, akkor perelheti a gyanusítottat és az egész családját hamis tanúzásért.
A gyanusított és a családja vallomásáról
részletes jegyzőkönyv készült, amely egyértelműen bizonyítja a dolgokat, attól függetlenül, hogy azok a jobbikos szarok mit mondanak.
Nem kell itt lakkozni a szart, tudjuk jól, hogy milyen banda...(buzik, füvesek, leszbik stb)
Másrsézt: 1. Balóné meg mindenki ígérgette már hevesen, hogy x-et meg y-t feljelenti, persez csak a média és a látszat kedvéért, mert tudjuk jól, hogy a vákad igazak...és lám? nem lett a rágalmazási perből semmi
2. A kurutty.infót meg már rég betiltották volna, ha nem valami "zsidó amerikai" hálózaton bújkálna az "igazi magyar weboldal"

WonderCsabo 2010.04.01. 18:46:35

@Várkonyi: Nem vagyok a haverod.

Sok jobbikos esetet látok, ami télleg gazemberség és igaznak tűnik, de ez már annyira abszurd, hogy nem hiszem el. De lehet, hogy ez is igaz.

Azt viszont gáznak tartom, hogy a jobbik külügyi szakértője egy szovjetben végzett szuper üzletember.

mandiner.hu/cikk/kovacs_bela_valthatja_balczot_az_ep-ben

Ez is mehet a listába.
Feltűnő, hogy a jobbik nagyon nyit Oroszország felé (ami nem is baj, sőt), de a kommunizmust sem szidalmazza nagyon, és pozitívan értékeli a 89 előtt időszakot.

WonderCsabo 2010.04.02. 00:14:28

SoDI nagyon szép listát állított össze, bár teljesen más célból, mint gery. Lehet csemegézni. Asszem még fog ez bővülni jövő szombatig. A jobb és baloldali sajtó is össztüzet indított a Jobbik ellen.

blog.jobbstart.hu/?p=1989

PC512 2010.04.02. 12:05:25

@valaki ellopta a nevem: Elég szánalmas hogy "mindenki" beveszi ezt a sok marhaságot. Pont egy Baloldali szennycsatorna honlapjáról szeded ezeket a kreálmányokat...? Azonnal be is kapod a horgot? Megy a nép hülyítése látom...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.04.02. 18:57:55

Mit szólsz hozzá Gery, kezd egyre korrektebbé válni a mainstream média. Megneveztek téged forrásként egy hírszerzős cikk végén:

www.hirszerzo.hu/cikk.pornos_mszmp-s_bankrablo_hoher_jobbik_a_botranypart.145496.html

Doctor Klauße 2010.04.02. 23:07:48

@PC512: A jegyzőkönyvről beszélek te hülye...azt nem az ATV csinálta, hanem a gynusított hivatalos vallomása alapján készült...
Amúgy, akkor mit szólsz, ahhoz, hogy bevallotta?
Vagy nem is vallotta be mert a kurutty.infó meg a barfelkijáltójel(!)-kád azt mondta?:D
A horgot meg az kapja be, aki még ezek után is elhiszi, hogy a jobbik az új erő meg a rend párjta, közben olyan emberek vannak ott, hogy eszem/faszom megáll...
Bezzeg a kommunista(oroszbarát) háttérember kiderítése után kezdenek liberalizálódni Vonáék is...
meg minden botrányra ennyi a válasz:bepereljük a médiát, hülyítik a népet, mélyre süllyedt a média, Orbánék lefizetik a médiát, mindenki a Jobbikot szekálja, félnek tőlünk, politikába nem illő dolgokkal zaklatnak, a titkosszolgálatokat is bevetették, tiszta hülye aki beveszi ezeket...
Nem unjátok még, hogy Vona egyfolytába ezeket a sablondumákat mondja mindenre, miközben még saját maga sem hiszi el, amit mond...
Látszik, hogy asz egész programot bemagolta és, ha valami másról kérdezik, akkor csak szánalmas mentegetőzésre meg félrebeszédre futja...

WonderCsabo 2010.04.02. 23:51:45

@Fedor: Mondjuk az ATV-t meg pont nem...

pakesz (törölt) 2010.04.04. 23:37:52

ez a kisgyerek ez a gery greyhound hozta ossze azt az irtozatos primitiv hulye videjot...
ami szinvonalaban kb a jobbik ervrendszerenel all!!!

mi van nem kepes felfogni hogy bunkobbak meg erkolcsdtelenebbek meg nagyobbat hazudozok masok is lehetnek?
na mi van privilegium a hazudas hogy csak te hazudhacc kiscsako???

WonderCsabo 2010.04.05. 16:40:42

@pakesz: A videó nem primitív, ellentétben Veled. (Legalábbis az írásmódodból ez látszik)

LacY2k 2010.04.07. 12:16:19

@valaki ellopta a nevem:
látom téged megfertőzött valami vírus, vagy elgurult a gyógyszered... :)

Az nem furcsa, hogy a kampány előtt a Fidesznek az MSZP volt az "ellenség", most meg minden csatornán a Jobbikot próbálják lejáratni (csak komoly fogást nem találnak).

Félnek. Mitől? Tőlünk, akiknek elegük lett a 20 évnyi hülyítésből, a hagyó-demszky-gyurcsány-orbán-kóka (és még sorolhatnám) majd ekkor jó lesz, majd akkor jó lesz, még öt év, még 10 év dumáikból. Bezzeg nekik nem fáj, csak nekünk. Azt meg végképp el kel felejteni, hogy a nyugatnak szüksége van ránk és segíteni fognak. "Lószart, mama!", nekik csak a földjeink kellenek.

Ezzel a kampánnyal csak annyi a baj, hogy a "nagyok" más szemében észreveszik a szálkát, de a sajátjukban a gerendát... na azt már nem.
Arra már nem képesek, hogy önvizsgálatot tartsanak és ne szórják a milliókat óriásplakátokra értelmetlenül. A TE és az ÉN pénzemet amit adóként befizettél és közöd nincs, hogy mire költik. De a hiteleket amit ŐK vettek fel NEKED és NEKEM (meg az unokáidnak is) kell majd visszanyögni.

Észre kellene venni, hogy ez már rég nem a jobb és a bal oldal közötti választásról, hanem nemzeti és nemzetellenes választásról szól.

Az hogy a Jobbikot szélsőségesnek titulálják az agymosás része. Ha ismernéd a programjukat akkor rájönnél, hogy egy keresztény értékrendekre épülő józan elgondolású és mindenképpen MAGYAR párt.

"Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot."

Szebb Jövőt!

WonderCsabo 2010.04.07. 15:01:27

@LacY2k: Hogy miért kezdett a Fidesz a Jobbik ellen kampányolni? Azért mert a Jobbik már régóta nekiment a Fidesznek, és szavazatokat szed el tőle, sokat. Ezeket próbálja meg visszavenni a Fidesz - ha hihetünk a közvélemény-kutatoknak -sikeresen. Másrészt a Fidesz mindig is félt attól, hogy ha az EU lefasisztázza, ezért is határolódik el ennyire.

Doctor Klauße 2010.04.08. 14:15:40

@LacY2k: Az nem furcsa, hogy ha felmegyek a kurutty.infóra csak fidesz gyalázás megy az MSZP-ről meg 1,5 hónapja volt utoljára post?
Nekünk meg belőletek van elegünk, a zsidózásból, a szar lakkozásából és a gyűlölködésből, ne haragudj, barátom!
A hitelek pedig nem az Orbán-kormány alatt lett felvéve csak meghülyített a bar-felkiálltójel-kád téged is...
Olyan hazug kétszínű alakokkal mint Morvai, most el kéne higyjük, hogy a Jobbik nemzeti párt?
Térj észhez, mer neked lesz nagyobb a csalódás...:D

spiritxxx 2010.04.11. 17:17:34

Vadász szezon van! Királyt pl Nádudvari nevű Nagykovácsiban lakó fideszes irkász vadászta le. Ez egy ilyen időszak, talán egyszer öt is kilövik!

Mizantró Pista 2010.04.16. 14:04:44

Kedves Gery!

reméljük betartod az ígéretedet ,miszerint ha a fidesznél találsz hasonló kompromitáló ügyeket mint a jobbiknál, akkor beszámolsz róla!

Miközben Meggyes Tamás 1998-ban fideszes alpolgármester volt,vígan füvezgetett,jó konzervatív módjára!

www.youtube.com/watch?v=rfa9Ri9mdvQ&feature=player_embedded
süti beállítások módosítása