Gery Greyhound

Az MSZP is nyilvántartja "ellenségeit"

2010. április 08. - Gery.Greyhound

Előbb nézd meg jól ezt a képet. Lendvai Ildikó a kurucinfó kinyomtatott példányát lobogtatva sopánkodik a csúnya Fideszről, aki nem csak a szimpatizánsok, de más pártok szavazóit is nyilvántartja. Micsoda dolog ez!

Most pedig tekintsd meg az alábbi videót, amely a hasonló MSZP-s rendszer működését mutatja be. Mondtam én, hogy minden pártnak van ilyenje...

"Tudunk telefonszámot akkor is, ha azt az illető nem adja meg" - gratulálok a demokrácia harcosainak.

UPDATE - 2010. április 9. - Tegnap még ez a kép fogadott a https://crm.mszp.hu webcím begépelése után:

 

Ma pedig már ez... Ezzel bizonyosságot nyert, hogy vaj van a fülük mögött, ha így eltüntették. Szegény szocik, kellemetlen lehet, hogy pont akkor nem fogják tudni használni a hiper-szuper adatbázist, amikor a legnagyobb szükség lenne rá :) *kárörvendő vigyor*

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr241905254

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy ide, egy oda 2010.04.09. 15:28:48

Várható volt, hogy csak órákban lesz mérhető a válasz a Kubatov videóra. Hát megérkezett: Ugyanezt egyébként már négy éve is eljátszották egyszer, csak akkor még Excel táblákat vágtak egymás fejéhez, most meg már online crm adatbázisokból dolgoznak. H...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sixx! Anyád is nyugger? 2010.04.08. 19:09:16

Gery-ke! Azért nem kicsit szánalmas, amikor egy nyilaspalánta nyüszög a demokráciáért! :DDDD

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.04.08. 19:10:42

@Sixx! Anyád is nyugger?: Nyilaspalánta??? ÉÉNNN? Anyád.

greyhound.blog.hu/tags/jobbik

Olvasgass... Szerintem összekeversz valakivel.

csekk 2010.04.08. 19:30:12

Kiváncsi lennék a szipirtyó arcára amikor megtudja, hogy a kubatovos nagyzolásos elszólás ehhez képest nudli.. :)

virtual landscape (törölt) 2010.04.08. 19:36:57

Látom, próbálkozik a Fidesz :D De gyenge. Nem baj, majd legközelebb meggondolják, nekimennek-e a jobbiknak ... Elgondolkodnak, hogy ki is az ellenség, a jobbik vagy a ballib tábor ...

Jó lecke ez a fidesznek, már nagyon el voltak pofátlanodva ...

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.04.08. 19:41:05

@virtual landscape: Valószínűleg a Fideszesek töltötték fel az MSZP szerverére - crm.mszp.hu/ - ezt a kamu-adatbázist, csak hogy lejárassák a szocikat.

WonderCsabo 2010.04.08. 20:38:19

Eddig is tisztában voltunk vele, köszönhetően Kubatov fasságának a Fidesz adatbázisát ismerte meg a nép, és erről beszél mindenki. OVB feljelent, Gyurcsány tüntet, Vona a Gyorskocsi utcában tart sajtótájékoztatót.

A kuruc második lépése egyébként még gyengébb.

Football forever 2010.04.08. 20:57:27

Ide is berakom, bocsi :)

Gery! Ott a pont!

Különben is butaság, amit Kubatov mond szerintem. Csupán a magatartásból, a fogadtatásból lehet tudni, hogy az adott ember mennyire szimpatizál a Fidesszel, mennyire biztos szavazó vagy bizonytalan. Tényleg butaság "söréttel lövöldözni az erdőben", de ha azt látja a fidesz aktivista egy emberen, hogy nagyon lelkes Fidesz szavazó, attól még nem áll be mellé a szavazófülkébe, szóval simán átverheti hogy ő mekkora fideszes és közben beikszel valamilyen másik pártot. Okosan kell élni, ennyi :) Ha fideszes aktivista jön, mindenben igazat kell neki adni és rögtön nincs semmiféle hátrányos megkülönböztetés. És ugyanezt kell csinálni többi párt aktivistáinál is. Egy jótanács volt :)

Egyébként nem hiszem, hogy mindenki, aki állást akar vállalni a közigazgatásban, megnézik a rendszerben. Ha az illető együttműködő az aktuális vezetéssel, nyilván nem rugják ki, ha viszont rosszul dolgozik, sőt, keresztbe is tesz a vezetésben, ugyanúgy, mint a magánszférában (mondjuk ügyvezetőváltás után) kirúgják, és ez így természetes.

Egyébként grat a cikkért Gery!

WonderCsabo 2010.04.08. 21:08:48

@Football forever: Minden pártnak van adatbázisa, de a saját szavazóiról. Ennek nagyrésze az önkéntes adatszolgáltatásból származik.

istenem 2010.04.08. 21:39:59

Tényleg lehet egy ország népét ennyire elhülyíteni?! Hiszen műbalhé az utolsó napokra időzített adatbázis-balhé.
Nem az a fontos, hogy NE jutalmazzuk meg azokat akik az országot ilyen mélyre süllyesztették?
Kövér kötelesbeszédét is gyurcsányi(direkt kisbetűvel) találta ki, debreczeni főjellemtelenség büszkélkedett vele a gyurcsányi könyvben!Hiszen egy-két elvetemült, soha haza-rálátással meg nem áldott emberen kívül mindenki láthatja, hogy az mszp-nek nevezett maffia mindent büntetlenül elkövetett, amiért pl.a franciák, de afrikai őslakosok is elkergetik vezetőiket Kínáig.
Ha nem lenne Orbán Viktor már a társadalombiztosítás is csaló befektetőké lenne. Lenne viszont 14. havi nyugdíj is és a szlovákok sem packáznának velünk! Most egy ökör bejátszáson múlik a "demokrácia"? Hiszen az mszp-s adatbázishoz csak el kell olvasni a pályázatírók(Klára asszony szelektálta), nyertesek, kommunikációs ilyen-olyan címeken odahányt pénzeseket, szuperfizetős állásokat megnyerők listáját. Szétlopták az országot,hamisságot gyökereztettek az élet minden területén és most háboronak egy szálkán?? Mi meg vevők vagyunk? Nem szégyelli magát az, aki a magyar nemzettársa ellen szavazott és baloldalinak nevezi magát?! Teljesen mindegy milyen származása van annak aki ebben az országban él.De ha itt él, az ország érdekeit kell képviselnie és érvényesítenie. Ezért kell a FIDESZRE szavazni.

jeangabin 2010.04.08. 22:23:21

Minden pártnak, de hogy az MSZP-nek is van ilyen listája, az tuti. Engem személy szerint nem rendít meg csöppet sem, hogy nyilván tartanak-e, mert nem kérdés, nem volt kérdés eddig sem, hogy IGEN.
Kínos egyébként, bárhogy is forgatjuk, akkor is, ha engem személy szerint nem rendít meg, mert csak egyfajta lebukás...
Amikor a nyílt titokról kiderül, hogy nem titok többé, az mindig kínos.

WonderCsabo 2010.04.08. 22:32:56

@jeangabin: Itt az MSZP listája.

www.youtube.com/watch?v=xyDP_DOoazg

Most derült napvilágra. Ez sokkal durvább mint a Kubatov ügy, hiszen látható az egész...

Még a honlapot is elérheted, csak vmiért a kuruc ehhez nem lop jelszót:

crm.mszp.hu

Gatinho 2010.04.09. 00:53:51

de dúúúúrva... húúúú :)

WonderCsabo 2010.04.09. 08:04:53

A Mandineren Szigetvári Viktor válaszolt a kommentekre, azt válaszolta, hogy csak ideiglenesen vált elérhetetlenné, ma újra elérhető lesz. És persze totál legális.

2010.04.09. 09:11:11

Engem nem az zavar, hogy tudják rólam, hogy kivel nem szimpatizálok, hanem az, ha törvénytelenül tartanak nyilván rólam adatbázist.
Bármelyik párt képviselőjének nyugodt szívvel megmondom, hogy kire szavaztam, illetve kire fogok szavazni. Nincs mitől félni, azok az idők már elmúltak és a demokraták nem is fogják engedni, hogy visszatérjenek.

WonderCsabo 2010.04.09. 19:52:44

@Zoltanius: Majd az MSZP megvéd, az "egyetlen demokrata párt". :D

"nagytestvér" 2010.04.10. 13:00:44

Újra él a crm pont mszp pont hu oldal!
Már csak valahogy be kéne lépni, hogy megtudjuk valóban létezik-e az a bizonyos lista.
süti beállítások módosítása