Gery Greyhound

Gyurcsány iPhone-ra vadászik :)

2009. február 24. - Gery.Greyhound

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyurcsány Ferenc idei vagyonnyilatkozata szerint nincs a bevallási küszöböt elérő megtakarítása. Miniszterelnöki és képviselői fizetéséből jótékonykodik, az MSZP elnökségét ingyen vállalta, a 100 százalékban tulajdonában levő Altus Befektetési Zrt-től tulajdonosi osztalékként kapott bruttó 114 060 242 forint pedig Daróczi Dávid kormányszóvivő szerint "a tágabb értelemben vett családra" ment el. Ha ez így van, még a 25 százalékos osztalékadó levonása után is napi több, mint 234 ezer Forintot kellett elköltenie a Gyurcsány-családnak, hogy eltűnjön a pénz.

Te képes lennél elkölteni ennyit? Egy barátom jóvoltából most kipróbálhatod, még ha csak virtuálisan is: az alábbi kis játékban miniszterelnökünk bőrébe bújva e tetemes összeg elpusztítása a feladatod, a minél nagyobb értékű árucikkek "megvásárlása" által. És persze ha van szíved, nem feleded a sárga csekkeket sem - ekkora összegből már illene Gyurcsány Katusnak sem a gázóra mellett kuporogni a hideg panellakásban, idegesen figyelve a számlálót... Klikk a képre a játék indításához!

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr46962324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2009.02.26. 17:27:45

Tudod, hogy a greyhound alapvetően angol agarat jelent, a te épeden pedig egy magyar agár van?

Bár ez csak a magamfajta kutyabuziknak fontos.
süti beállítások módosítása