Gery Greyhound

Programajánló: 2009. március 15.

2009. március 11. - Gery.Greyhound


Nagyobb térképre váltás

1. (feltehetően 8 óra körül) Zászlófelvonás a Kossuth-téren: Gyurcsány Ferenc és a többi kormánytag fakultatív kifütyülése a fémdetektoros kapun kívül vagy belül.

2. 10:00 - Állami ünnepség a Nemzeti Múzeumnál. A tüntetők számára a Múzeum-körút Astoria felőli szakasza lett "kijelölve".

3. (időpont?) Demszky immár hagyományosnak számító tojásos produkciója a szokott helyen: Erzsébet-híd pesti hídfő, Március 15. tér

4a. (időpont?) A Fidesz ünnepi rendezvénye a Várban.

4b. 13:00 (valószínűleg a Fidesszel egyidőben) Nemzeti ünnepen először: Magyar Gárda avatási rendezvény a Hősök terén.

5. 15:30 - A Jobbik ünnepi rendezvénye a Deák téren. A Hősök teréről történő csoportos átvonulást a rendőrség nem engedélyezte, ezért mindenki egyénileg - kisföldalattival, vagy ha azt megint lezárják, gyalog - juthat el ide a gárdistaavatás helyszínéről. A "Szabadság" felirat felállítása, ahol 2006. október 23-án is.

6. 16-17 óra körül: MÖM gyülekező a Deák tér - Alkotmány utca szakaszon. Szabad program, a rendőrség bizonyára idén is megtartja a korábbi években is nagy sikernek örvendő, tömegoszlató eszközök és rendőrségi járművek bemutatóját. Bejelentett rendezvények 17:30-tól kezdődnek a Bajcsy - Alkotmány sarkán (Magyar Önvédelmi Mozgalom) illetve 18:00-tól a Szent István téren a Bazilika előtt (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom), ha addig fel nem oszlatják az egybegyűlteket...

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr53995259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása