Gery Greyhound

Gyújtogassunk autókat!

2009. március 24. - Gery.Greyhound

Ez az emberellenes rendszer kizárólag a pénz, a sivár materialista javak nyelvén ért, éppen ezért aki megszűnik céltudatosnak lenni, és demagóg módon az egyéni károk feletti kesergést helyezi előtérbe ahelyett, hogy a járulékos veszteség kategóriájába sorolná őket, az nem is a nemzet győzelmét; hanem tudat alatt egyenesen az ellenség diadalát kívánja. - írja legújabb blogbejegyzésében Sodika, Gonda László hétvégi beszédére reagálva. 

 
 
 

 

Nos, kedves SoDI és kedves Gonda Laci! Ne haragudjatok amiért így fogalmazok, de ekkora faszságot rég nem hallottam tőletek!

Miért gondoljátok azt, hogyha felgyújtotok 10-500-2000 autót, azzal bármit is elértek azon kívül, hogy magatokra haragítjátok a tulajdonosokat? Aki ismer engem az tudja hogy én is a pokolba kívánom ezt a mai kormányt, de ha felgyújtjátok az autómat akkor satuba szorítom a pöcsötöket és rátok gyújtom a kerti sufnit. Mindezt természetesen csakis azért teszem, hogy nyomást gyakoroljak a kormányra, mert az majd jól megsajnál titeket, Gyurcsány Ferenc vagy jogutódja tart majd egy pityergős sajtótájékoztatót arról hogy szegény Sodi, és akkor majd az általános emberi felelősség jegyében jól lemond. Vagy nem, dehát akkor így jártunk, járulékos veszteség az életetek, meg az is hogy engem bevarrnak tényleges életfogytra előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával. Egyébként Kesznyéten tükrében ti komolyan gondoljátok, hogy ez a "mocsadék rendszer" az emberek tulajdonát helyezi előtérbe? Lószart, mama!

De Laci, a következő okfejtéseddel túlteszel még az eddigieken is:

"Franciaországban az ifjú diplomások az első munkahelyükön két évig védettséget élveznek, nem lehet nekik felmondani - ez egy rendkívül okos dolog, hiszen ott tanulja meg, hogy milyen dolgozni. 2006 nyarán Párizsban akartak hozni egy törvénymódosítást, amely által ez a két év lecsökkent volna egyre, ezért az egy évért harcolt több tízezer diák, kb 2000 autót gyújtottak fel"

Te Laci, komolyan kérdezem: te normális vagy? Rendkívül okos dolog?! Tehát csak azért, mert diplomája van, ne lehessen kirúgni akkor sem, ha a 8 órás munkaidőből hetet chateléssel tölt megszakítva egy egy órás ebédszünettel, vagy ha mondjuk válság idején csökken a vállalkozásomhoz befutó megrendelések száma így nincs szükség annyi munkaerőre? Mert ő egy Diplomás, felsőbbrendű lény? El vagy te tévedve barátom, pont, hogy így nem fogja megtanulni hogy milyen a versenyszférában teljesíteni, mert bármit csinálhat, ő kivételezett, és ezzel szerintem nem kevesen vissza is élnek (bizonyára ezért is tervezték volna az egy éves módosítást) - ráadásul többezer ember többéves munkáját tették tönkre csak azért, hogy nekik egy évig hawaii legyen, erre nem tudok mást mondani, mint hogy a jó édes kurva annyukat.

"Amilyen drámai helyzetben vagyunk mi most, megérdemelnénk hogy az én autómmal együtt az összes autót felgyújtsák, mert az lehetetlen állapot hogy pusztul, sorvad a nemzet"

Tehát nemzethalál ellen a recept az, hogy pusztítsuk el az emberek azon kevéske értékét is, ami van? Laci, Sodi, felőlem kipróbálhatjátok, gyújtsátok fel az autótokat és a lakásotokat, készíthettek videót is róla, szerintem tuti indexcímlapos poszt lenne belőle. De ugyanennyire biztos, hogy a kormány másnap a helyén lenne, ti pedig az aluljáróban koldulhatnátok. Ez pedig így nem forradalom, hanem értelmetlen baromság, ha más ember vagyontárgyaival csináljátok akkor pedig mérhetetlen szemétség, ami ráadásul egyre több, a kormánnyal elégedetlen állampolgárt riaszt el az úgynevezett nemzeti oldaltól. Hiszen sokan azonosítják a jobboldalt az autógyújtogatókkal, és megmondom őszintén, velük én sem szívesen vállalnék közösséget (szerencsére én még azért tudom, hogy nemzeti érzelműnek és jobboldalinak lenni nem azt jelenti, hogy értelmetlenül törünk-zúzunk)

És igen, a lényeg Sodi egyik kommentelőjétől, K0zitól amit kiemelnék:

És milyen vezetés az amelyet pár felgyújtott autóval meg lehet törni? Mi lesz ha holnap idejön 2 millió kínai és elkezdenek autókat gyújtogatni? Mondván hogy állampolgárságot akarnak, és amíg nem kapnak addig törnek zúznak.

Így van. Ha egy kormány egyszer megzsarolható, akkor azt utána mindenféle más okokból is meg fogják zsarolni, ha látják, hogy működik. Mit szólnál kedves Sodi, ha Emmáék - felbuzdulva a gyújtogatással elért sikereinken - a melegházasság elfogadásáért tüntetve felgyújtanának párezer autót és a kormány azonnal intézkedne az érdekükben?

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr61021712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepibácsi 2009.03.24. 12:37:50

A gyökér Feri megint megszopatott minket.Most hogy orditsam,hogy Surányi takarodj,ez nem rimmel,az uj kormányfőnek a nevében sok legyen a mély magánhangzó,pld. Avar ,Takar, Magar igy jobban kijön.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.03.24. 12:48:28

@szepibácsi: Esetleg Surcsány, takarodj? :) (utalva a háttérben továbbra is aktív irányítói tevékenységet folytató Ferire is egyúttal)

Fejlődő Szervezet 2009.03.24. 17:06:24

Itten ezen a videón elég nagy butaságot beszél ez a bácsi. Na meg aztán az egyetemista az a népréteg, amelyiknek még pont fingja sincs a nagy büdös életről, nyílván ezért is tartja jó alternatívának pógártársai autójának emígyen történő l'eamortizálását. Tényleg ennyire egyszerű lenne a nagy magyar átlag? Nemá.

gonda_laci 2009.03.25. 01:22:46

Kérdésedre "Te Laci, komolyan kérdezem: te normális vagy?", kedves Gery, az a válaszom,h. annyira vagyok normális, mint ez a komplett skizofrén ország, ahol minden fordítva van bédugva...

Amit kritizálsz azt nem érted, de van aki pontosan érezte és jelezte nekem,h. szerinte igazam van. A sajátommal együtt is volt a hangsúly! Mert haragszom magamra is,h. nem tudtam csak rövid időre, majd csak keveseket fölrázni. Szokják már le ezt a lehetetlen mentalitást; "Most vagy soha" ordibálását, aztán ha nem jött össze, menjünk haza. Megnyertük a csatát, de elvesztettük a háborút. Aztán meg vannak sértődve, és másra haragszanak mint a prolik, ha tényleg véglegesen elveszítettünk valamit. A múltra kár hivatkozni, mert nagyon sántít a legtöbb hivatkozás, annak aki ismeri a történelmet.

Tudnod kell,h.én még egy tojást sem dobtam, csak a nyelvem és az eszem használtam. De azt tudom,h. legyőzőink (oláh,tóth,rácz,zsidók) nem ilyen szívbajosak. Őseink sem demokratikus szavazásokon szereztek és tartottak meg hazát. Szerintem Te jól ismered a történelmet és gondold végig az elmúlt 100 évet csak és beláthatod,h.a világ nem ilyen bamba mint mi vagyunk. Súlyos árat fizettünk,h. a magyar nép ki akarja bekkelni a történelmet, rossz vezetőket választ és ezért semmi nem rázza föl ebből a halálos álomkórból. Az életfa már megdőlt, a 8 év alatti gyermekek fele már civilizálatlan cigány. Azért nem csökkent a lakosság a "bűvös" 10 millió alá már 5-6 éve,mert folyamatos a bevándorlás,a javak fölvásárlása. Ilyet már megéltünk, minden valamikor velünk együtt élő, a Szent Korona társnemzeteivel kapcsolatban. Tehát tanulhatnánk a saját kárunkból. Például az oláh Albina (méhecske) bank, következetes nemzetstratégiával segített az elszegényedett, dzsentrivé züllött magyar földesuraktól megvenni az anyaföldünket. 2/3-t el is vitték anyaföldünknek...

Jellemző,h.állítólag már eladták a szelet is a spanyoloknak, ami majd M-on.felállítandó szélerőművekkel hasznosítható. Majd fizethetünk érte..
Nyafognak sokan,h. milyen kárt okoztak a TV székházat ostromlók, miközben a hátsó, Nádor utcai ajtón, ahol kb.200 profi rebiszes várakozott, "menekítették" ki a "munkatársak" a computereket, LCD Monitorokat, stb. Arról nem is beszélve,h. az ÁPV Rt. kifizetett a TV székházért, ha jól emlékeszem (index.hu)3,6 mrd-t és eladta egy kanadai vállalkozónak 2 mrd-ért... No comment! A szovjet tömeggyilkos, terrorállam emlékműve alatti garázs is már az övé!!

Nem érted,h. ez a gyújtogatás egy szimbolikus tett lenne, ami csak azt jelzi, h. megérdemelnénk mert nem lehet semmivel fölrázni az embereket. Ne félj lesz itt sajnos hamarosan ennél az anyagi kárnál sokkal nagyobb kár. Már eddig is '85 óta 1 millióval kevesebben vagyunk és egyre kisebb a fiatalok, a keresők aránya. Ezt a halálos korban vegetáló nemzetet még az autógyújtogatással sem lehet már fölrázni. Megszállás előtt és a végső sorvadás gyorsuló folyamatában alaposan benne vagyunk.
Egyébként jelzőid nem zavarnak, mert becsüllek, de azért légy egy kicsit igényesebb, mert így is szegényedik szép és változatos nyelvünk, ha elfogadsz egy jó tanácsot.

Tudod az is a baj,h.nem nagyon van már kedvem beszélni, írni. Alig volt kedvem szólni és amit érintettem a "nemzetközi pénzügyi válságról" az így nagyon kevés volt. A Der Spiegel 47/2009 száma szépen leírja, 22 oldalon. Annyira tudatos és aljasan volt előkészítve, mint a WTC felrobbantása, meg az előtte történt Silverstein által megkötött különleges feltételű biztosítása... Mik ezek Gy.F. folyamatos szinjátszásához, hazugságaihoz képest? Az országot kiszolgáltaták, tönkreteték és ezért a jelenből ki kellene olvasni az embereknek a jövőnket, gyermekeik jövőjét. Ehelyett az eutóikért sirénkoznának, ami az egyik legnagyobb bűntény az föld anyánkkal szemben...

gonda_laci 2009.03.25. 01:26:29

... kiszolgáltatták,tönkretették ...

gonda_laci 2009.03.25. 01:29:32

Érdekes,h.mást nem emeltél ki...

gonda_laci 2009.03.25. 01:43:43

kuruc.info/r/7/37378/

A jövőnket itt láthatod, a múltból... Az erősebb fönnmarad, a gyenge lebukik. Ez a természet alaptörvénye.

wladyslawsky (törölt) 2009.03.25. 02:02:18

Kedves GeryGrey, nagy tisztelője vagyok a munkásságodnak, de itt nem tudom megállni hogy mondjam: ez a poszt egy vérliberálistól is jöhetett volna!

Ugyanis faszán sikerült kiemelned Gonda mondandójából a szónokias túlzást (ebben persze SoDi hatásvadász videója is bejátszott, gondolom...), a lényegre meg nem is reagáltál! Ugyanis 1000%-IG igazat adok Gondának abban, ami a beszédének lényege: BIRKA NÉP VAGYUNK, nem tudunk kiállni az érdekeinkért, nem tüntetünk, nem sztrájkolunk, nem vagyunk szolidárisak, csak a KIBASZOTT NYOMORULT EGYÉNI ÉRDEKEK számítanak - aztán ebben szépen mindannyian tönkremegyünk.

Biztos vagyok benne, hogy Gonda nem arra gondolt AMIT TE IS KIEMELSZ, és abszolút rosszul értelmezel, miszerint hogy az autógyújtogatás lenne MAGA A CÉL! Inkább arra, hogy ha 2000 autó lenne az ára egy komolyabb (Istenem, legyen már végre ebben a nyomorult országban egy KOMOLY, több százezres tüntetés! - nem hiszem el ha a Fideszes Orbán hívők össze tudnak/tudtak jönni több százezren, akkor ez lehetetlen volna) és EREDMÉNYES (értsd: kormányeltakarító) tüntetés-sorozatnak, akkor ÁM LEGYEN (többször is hangsúlyozta, hogy AZ Ő SAJÁT KOCSIJÁT IS BEÁLDOZNÁ - ez valamiért elkerülte a figyelmedet). Mekkora kár is lenne 2000 db autó felgyújtása? 4-5 mrd ? Mekkora kárt okozott ez a banda az országnak? 4-5 ezer mrd? De lehet hogy keveset mondtam...

Amit a franciaországi diplomásokról írsz: itt szintén csúsztatsz! Gonda ugyanis nem mondta, hogy azoknak a diákoknak amúgy igazuk lenne ( a két éves, kvázi szakmai gyakorlatnak megfelelő munkabiztosítás intézményét dícsérte - nem ugyanaz!), sőt, kiemelte, hogy egy ilyen nyomorult pitiáner dologért ("azért az egy évért") képesek voltak akkora rumlit csapni (teszem hozzá : amit mi még 4 év gyurcsányista országtönkretételnél sem...)
Amúgy meg KURVÁRA MINDEGY hogy azoknak a diákoknak igazuk volt vagy sem, hogy jó dolog az a 2 év vagy sem, a lényeg nem ez: hanem hogy összefogtak és megharcoltak az érdekeikért! Képzelheted mit kapott volna Franciaországban (de sorolhatnék más fejlett európai demokráciákat is Dániától Görögországig) egy ilyen kormány. Ott nem az megy hogy TÜNTETNEK, AZTÁN MEGUNJÁK ÉS HAZAMENNEK. Szerintem ott egy olyan tüntetés és sztrájk-hullám indult volna el, hogy a kormányuk fülét farkát behúzva menekült volna!

Nálunk ugye pár éve rendszeresek voltak a gazdák félpályás útlezárásai (ami annyit ért, mint süketnek a jó reggelt). viszont Franciaországban valamikor a 90-es években a gazdák - miután a kormány nem volt hajlandó velük kompromisszumra - szépen fogták magukat, és a gépeikkel lezárták a Párizs - Lyon autópályát: egy órán belül ott volt a francia mezőgazdasági miniszter helikopterrel tárgyalni!

Vagy ott olyan elő nem fordulhatna, hogy amikor a párizsi buszvezetők sztrájkolnak, a polgármester hirdetésekben toboroz sztrájktörőket, vagy hogy úgy beszéljen a szóvivő Charles De Gaull reptér sztrájkoló munkásairól, ahogy tette azt a szollár domokos vagy ki a faszom... Lehet hogy meg is lincselnék őket!

Nálunk sajnos az ilyesmi elképzelhetetlen (igen, a szocialista neveltetés miatt, meg a kádár rendszerben lenullázott nemzeti öntudatunk miatt - ebben is igaza van Gondának!) Lehajtott fejű, gyáva szar népséggé tettek minket, ez az igazság! És ez akkora kifejezhetetlen mértékű kár, hogy ahhoz képest az ország összes nyomorult autójának felgyújtása is semmiség lenne...

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.03.25. 12:04:51

Köszönöm a kommenteket, még megvárom Sodi válaszát és reagálok.

Azért máris többre tartalak benneteket, hogy ti érvekkel próbáltok vitázni ahogy kultúremberek körében szokás :)

csviktor 2009.03.25. 18:43:31

Most nyílván mindenki sejti a véleményem .. annyit tennék hozzá csak, hogy Greyhound te már letettél valamit az asztalra, Sodi meg csak szeretne kibújni anyuka szoknyája mellől.

gonda_laci 2009.03.26. 00:33:04

Egy jó szó, egy kedves mondat és a tézis (akár indulatos jelzőkkel megspékelt is lehet, de szigorúan az emberi méltóság keretein belül), antitézis (szintén) megszüli a szintézist. Az ilyen viták hozzák össze azokat az embereket akik összefoghatnak. Csak ilyen alapokon jöhet létre az értékközösség, a közjó nemeseinek társadalma. Be kell látni,h.nagyon sok "felnőtt-gyerek" él közöttünk, akiknek példát kell mutassunk. Szokásommá vált,h.ha szemetet látok az utcán egyszerűen lehajolok és bedobon a helyére. Ilyenkor mindig arra gondolok,h.milyen jó lenne ha Gy.F.és volt KISZ-KB bandája is csak egy ilyen szemét lenne, amit lehajolva egy lezser mozdulattal kidobhatnánk. Amikor valaki szemem láttára szemetel, akkor ugyanúgy megjegyzés nélkül odamegyek, fölveszem és kidobom. Szó nélkül. A példa! Kis kitérő volt, de ezzel jelezném a vita stílusa ragadós, példát adó. Ezért fontos a nem ide való stílusu véleményt (Sodinál sok van még!) ki kell gyomlálni. Itt nincs. Kérlek tartsd tisztán a jövőben is. Várom Sodi véleményét én is, jóllehet honlapján már kifejtette.

Sanzistift 2009.05.05. 22:11:05

Úgy látom, mindenki elsiklik egy mellékesnek tűnő mondat felett, amit Gonda Laci freudi módon engedett el.

A betelepülés!
Már most 500E, NEM tévedés! menóra hívő van az országban, köszönhető a 2004-ben, izrael állammal történt megegyezés aláírásának.

Tehát fleto csak örülhet, mert a népéből egyre többen vannak itt.
Na, nekik tessék megköszönni szépen az egészet.
süti beállítások módosítása