Gery Greyhound

Videó: kreatív Jobbikosok :)

2009. június 03. - Gery.Greyhound

Találtam egy ilyet. Inkább nem kommentálnám, mert nem akarom megsérteni az alkotót :) Mindenesetre mókás, hogy három videómhoz is csatolta video response-ként a Youtube-on egy kis nézettség reményében. Nem akartam volna hírverést csinálni neki, de mivel a *uruc már lecsapott rá, nem oszt nem szoroz ha ide is kikerül :)



Ezt meg csak úgy. Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy mégiscsak sokat dolgozott vele az illető, és igazán kreatívan oldotta meg a helyzetet. Youtube első találata a time lapse apple keresőkifejezésre alább, vagyis amit a készítő hozzátett az anyaghoz (az eredeti Fidesz-kampányfilm egyes elemein kívül) az kimerül a fehér Comic Sans betűkben. :)



Különben igen szomorú vagyok, hogy a Fidesz-kampányfilmből nem készült még olyan paródia, amin nevetni is lehet, miközben az MSZP-spotokból jobbnál-jobbak születnek.

Egyébként nesze, van narancs is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr871161155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.06.04. 23:54:08

Valaki mondja már meg a fogyatékos jobbikosoknak, hogy milyen változásról beszélnek?
A Jobbik nem akar kormányozni,hanem MINDENFÉLEKÉPPEN ellenzéki szerepre készül... Na mármost akkor hogy akar BÁRMIT is csinálni?
Sehogy, mert nem is akar...
Csak kellenek a szavazatok, amiket elvesznek a Fidesztől a hazudozásukkal (ígérgetnek,közben meg NEM akarnak kormányozni), és ha jól jön ki a lépés, akkor még 10 ember a szűken vett körükből öltönyös képviselő lesz, és legalább jól fog élni....

Más kérdés, hogy mivel mindenképpen ellenzékben lesznek, 4 évig ők se fognak szart csinálni, meg ha mindig ellenzéki szerepet akarnak játszani, akkor sokat ne is várjunk tőlük, lévén abszolút többségbe úgyse kerülnek soha...

Csak így meg "valódi változásról" beszélni elég nagy kamu. Mert ellenzékből változtatni NEM lehet. Lásd az általuk fikázott Fidesz példája.

dadikovi · http://dadikovi.hu 2009.08.20. 10:56:22

Szerintem akar kormányozni. :)
süti beállítások módosítása