Gery Greyhound

MSZP plakátok, kicsit másképp

2010. január 04. - Gery.Greyhound

Vote-o-shop, avagy a retusált kampány... Megvan? Egyre többen "segítenek be" az MSZP kampánycsapatának őszinte és/vagy vicces plakátok gyártásában, Darth Vader-től a South Park Kenny-jéig szépen gyarapszik az új kampányarcok tábora.

Így a Next Levelnek keresztelt 2010-es év első napjaiban bemelegítésképp a nagyobb szabású, komolyabb és látványosabb kreatív projektjeimhez - leginkább a photoshopos pen tool-lal végzett kijelölési technika gyakorlása céljából - unalmas perceimben én is összedobtam két plakátot a gyűjteménybe.

Az első a James Cameron aktuális blockbusteréből, az Avatarból megismert na'vi nép nyelvén kíván boldog új évet, a második pedig magyarázatot ad arra, hogy az általam igen kedvelt Prison Break (A szökés) című tévésorozatban miért is szöktette meg Michael Scofield rabtársait: jól jönnek a szabad cellák az egyre nagyobb számú MSZP-s elítéltnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr681645522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.12. 00:14:24

jópofa
de a cameon film az létező nyelv, mint a tolkien-félében?
süti beállítások módosítása