Gery Greyhound

Fidelitas - az új trollnemzedék

2014. február 09. - Gery.Greyhound

Fidelitas, fideszes trollok - két olyan dolog, amely alapvetően említésre sem érdemes, nem hogy arra, hogy felháborodjunk rajtuk. Megmosolyogjuk a magyar tumblr NER-prófátája, Szazsó legújabb agymenéseit, vagy épp itt a blog.hu-n rendkívül frappáns Buta belpesti balliberális biboldó barmok nickkel garázdálkodó egyén kommentjeit. Nevetünk egy jót a Fidelitas kampányán, amelyben a csirkefarhát(!) az új lélegeztetőgép, majd tovább görgetünk - legfeljebb magunkban megjegyezzük, hogy kár volt az OPNI-t bezárni.

Más a helyzet, amikor az ember saját facebook-oldalán trollkodik a Fidelitas országos alelnöke, tökéletesen demonstrálva, hogy mi a mai magyar közélet elsőszámú rákfenéje: az "aki nem velünk, az ellenünk" gondolkodásmód, ennek is a súlyosabb esete a "ha nem értesz velünk egyet, vagy akár csak viccelődsz velünk, azzal az ellenség segnyalója vagy, és emellett áruló" - Vincze Ágnes szó szerint ezzel a két jelzővel illetett engem, miután a már említett csirkefarhátas kampányra reflektálva poénból megjegyeztem, hogy talán a készülő Elszámolás'14 című anyagomban is fel kéne tüntetni csirkefarhátban az egyes megszorító intézkedések és más számadatok mértékét.

140209-csfh.jpg

Úgy gondolom méltán lehetünk büszkék Ágira, és amiért mi a Fidelitas tagjai kedveljük és tiszteljük, azt a gondolkodás módot (sic!) és elkötelezettséget a XVI. kerületiek és felismerték és méltányolták.” - írja Gratulálunk Vincze Ágnesnek című cikkében a Fidelitas honlapja - ezennel én is gratulálnék neked, kedves Ági, sikeresen kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt. Ha ti vagytok az utánpótlás, ez az ország menthetetlenül elveszett...

Bónusz: ilyen lenne a Fidelitas-os "humor" :)

ugroborton.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr445805844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása