Gery Greyhound

Windows Mobile 6.5 - majdnem végleges?

2009. március 25. - Gery.Greyhound

pocketnow.com birtokába jutott egy - a pletykák szerint - majdnem végleges WinMo 6.5 ROM-mal felvértezett HTC Touch HD készülék, amelyen bemutatták az új mobil operációs rendszer főbb újdonságait. A videó alapján - HD minőségű verzió itt - ezek: gördülékenyebb működés, teljesen átszabott kinézet és újfajta töltésjelző pöttyök (hehe) - vagyis összességében nem kapunk túl sok újítást a több, mint két éves várakozásért cserébe, én inkább úgy mondanám hogy pár parasztvakítást leszámítva lóf***t sem.. Pláne ha azt nézzük, hogy 3rd party alkalmazások - például a már itt, a blogon is bemutatott SPB Mobile Shell - már egy ideje lehetővé teszik az alap WinMo rendszer optikai tuningolását egy kicsivel magasabb színvonalon, úgyhogy teljesen fölösleges volt ezt a verziót ennyi idő után kiadni, ha valóban csak ennyivel tud többet a sima hatosnál.

Azt persze szubjektív véleményként hozzátenném, hogy a WinMo-nak már a 2-3 évvel ezelőtti verzióit is sokkal többre tartom mint például az iPhone megoldását (beleértve a számomra teljesen felfoghatatlan mértékű hype-ot generáló MultiTouch-ot is, amiről úgy áradoznak mindenhol én meg nem tudom elképzelni hogy hétköznapi használat során mi hasznát tudnám venni), a csúcsról pedig nehéz feljebb lépni ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://greyhound.blog.hu/api/trackback/id/tr591024340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása